Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ....ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ !!!

Το Interfax επικαλείται τον επικεφαλής του κέντρου συντονισμού, σύμφωνα με τον οποίο η Ρωσία έχει έρθει σε επαφή με αμερικανικό κέντρο στο Αμάν της Ιορδανίας για να διευκρινίσει για τον βομβαρδισμό συριακού εδάφους από την Τουρκία.
«Το ρωσικό κέντρο για τη συμφιλίωση των εμπολέμων πλευρών στη Συρία έλαβε αργά στις 27 Φεβρουαρίου πληροφορία για επίθεση από την Τουρκία στη συριακή πόλη Τελ Αμπιάντ», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πτέραρχος Σεργκέι Κουραλένκο και πρόσθεσε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από ένοπλες δυνάμεις υποστηριζόμενες από βαρύ πυροβολικό.

«Η πληροφορία ελέγχθηκε και επιβεβαιώθηκε μέσω αρκετών διαύλων, μεταξύ τους οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF, συνασπισμός υπό την κουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Κουρδικού Λαού /YPG).
Εκπρόσωπος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, ο Ταλάλ Σαλού, δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti νωρίτερα σήμερα ότι κούρδοι πολιτοφύλακες απώθησαν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους από την Τελ Αμπιάντ, πόλη στα συρο-τουρκικά σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: