Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ : ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΒΛΑΚΩΔΗΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΡΚΕΛ !!!

Έκκληση στις μεγάλες δυνάμεις να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρία, απηύθυνε ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προειδοποιώντας ότι χερσαία επιχείρηση θα μπορούσε να πυροδοτήσει νέο παγκόσμιο πόλεμο
«Οι χερσαίες επιχειρήσεις οδηγούν γενικά στη μονιμοποίηση ενός πολέμου», προειδοποίησε ο Ντ. Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί την Παρασκευή στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. «Όλες οι πλευρές πρέπει να υποχρεωθούν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αντί να ξεκινήσουν νέο παγκόσμιο πόλεμο», συνέχισε.
«Οι Αμερικανοί και οι Άραβες εταίροι μας πρέπει να το σκεφτούν καλά: θέλουν ένα μόνιμο πόλεμο;» διερωτήθηκε.
Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, η Μόσχα και η Ουάσινγκτον πρέπει να ασκήσουν πιέσεις σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ώστε να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός.


«Βλακώδης η πολιτική Μέρκελ»

Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ σελφι
Παράλληλα, χαρακτήρισε «βλακώδη» την ευρωπαϊκή πολιτική υποδοχής των προσφύγων και μεταναστών της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ο Μεντβέντεφ.
«Ήταν πολύ απλά βλακώδες να ανοίξουν διάπλατα τα σύνορα της Ευρώπης και να προσκαλέσουν όλους εκείνους που επιθυμούσαν να έρθουν στις πατρίδες σας» επισήμανε ο ρώσος πρωθυπουργός.
«Η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική είναι απόλυτη αποτυχία, όλο αυτό είναι απόλυτα τρομακτικό. Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε πριν από κάποια χρόνια; Είχατε τόσο κακούς αναλυτές;», διερωτήθηκε.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζιχαντΟ Μεντβέντεφ υπογράμμισε ότι «η ανθρωπιά έχει πολύ μεγάλη αξία» και ότι και εκείνος θέλει επίσης «να βοηθήσει τους πρόσφυγες».
Ωστόσο, τόνισε ότι «μεταξύ αυτών των ανθρώπων, υπάρχουν πολλά – ενδεχομένως εκατοντάδες ή και χιλιάδες – κακοποιά στοιχεία που έχουν μεταβεί στην Ευρώπη με μία "αποστολή αντίστροφης μέτρησης"»
Αποτέλεσμα εικόνας για τζιχαντ                                                                   
ThePressProject

Δεν υπάρχουν σχόλια: