Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ. ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΣΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ....''ΘΕΣΜΟΥΣ'' !!!

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δεν μπορούσε να κρύψει την ταραχή του χθές το πρωί, όταν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, άκουγε τις φωνές των διαδηλωτών. Ήταν σαφές ότι μια ακατανίκητη δύναμη τον τραβούσε κοντά τους, όπως άλλωστε είχε δηλώσει.
Μάταια ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσπαθούσε να τον συνεφέρει κρατώντας τον από το πόδι και λέγοντάς του «Γιέργο, συγκρετήσου». Εκείνος σαν υπνωτισμένος πλησίαζε όλο και πιο κοντά στο τζάμι της μπαλκονόπορτας, μέχρι που κόλλησε το πρόσωπό του επάνω της και άρχισε να τη γρατζουνάει εκτός ελέγχου φωνάζοντας «εγώ ανήκω εκεί»…
Τότε, προκειμένου να μην τα τινάξει όλα στον αέρα, στο μυαλό του ήρθε ο μύθος του Οδυσσέα. Ζήτησε λοιπόν από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Σταθάκη να τον δέσουν σε μια καρέκλα και να μην τον λύσουν, όσο κι αν τους ικέτευε.
Και η αλήθεια είναι ότι τους ικέτεψε πολύ. ΕΙδικά όταν άκουσε τη μελωδική φωνή της Ραχήλ Μακρή – ναι, κατάφερε να την διακρίνει μέσα από τόσες άλλες – ο Γιώργος κατρούγκαλος βγήκε εκτός ελέγχου. Όμως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, που είχε βουλώσει τα αυτιά του, στάθηκε βράχος! «Μεν το κάνες Γιέργο» του έλεγε συνέχεια καθώς βεβαιώνονταν ότι οι κόμποι δεν είχαν χαλαρώσει.
Τελικά, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν η κανονική διαδήλωση πέρασε και ξεκίνησαν τα επεισόδια, ο Γιώργος Κατρούγκαλος συνήλθε. Έβγαλε το μαντηλάκι του με το οποίο κάλυψε το πρόσωπό του και πέρασε μέσα για να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς που κοιτούσαν παραξενεμένοι.    
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: