Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ Ο....ΨΥΧΑΡΗΣ !!!

Χωρίς τελειωμό οι «περιπέτειες» του Σταύρου Ψυχάρη με τη δικαιοσύνη. Ο γνωστός εκδότης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα κληθεί από τη δικαιοσύνη να δώσει εξηγήσεις διότι φέρεται να «ξέχασε» να υποβάλει δηλώσεις «πόθεν έσχες», για εννιά ολόκληρα χρόνια, την περίοδο 2000-2008.
Το σχετικό έγγραφο ήρθε στη Βουλή, από την της Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, η οποία πραγματοποίησε έρευνα στον Άρειο Πάγο, τότε υπεύθυνο για τις δηλώσεις του Πόθεν Έσχες.
Ο έλεγχος προέκυψε από τα δάνεια του ΔΟΛ που αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια.
Ο κ. Ψυχάρης έναντι 50 εκατομμυρίων απέκτησε το 2005, τον ΔΟΛ, με τα λεφτά να υποστηρίζει ότι προέρχονται από τραπεζικό δάνειο. Ωστόσο μόλις λίγες ημέρες μετά, κατέθεσε 10 εκατομμύρια για την αποπληρωμή μέρους του δανείου. Το ερώτημα λοιπόν είναι, από που προήλθαν τα 10 εκατ. Ευρώ.
Μέχρι στιγμής ο έλεγχος και η κατάθεση του κ. Ψυχάρη έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά, με τον εκδότη να παίρνει τρεις αναβολές από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς.                              
altsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια: