Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

EUROPOL : ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 10.000 ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ....''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ'' ΕΥΡΩΠΗ !!!

Τουλάχιστον 10.000 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί μετά την άφιξή τους στην Ευρώπη, προειδοποιεί η Europol.
Η υπηρεσία εκφράζει φόβους ότι πολλά από αυτά έχουν πέσει στα χέρια οργανωμένων συνδικάτων εγκλήματος.

Σε μία πρώτη προσπάθεια να ποσοτικοποιηθεί μία από τις πιο ανησυχητικές πτυχές της προσφυγικής κρίσης, ο αρχηγός επιτελείου της Europol είπε στον βρετανικό Observer ότι χιλιάδες ευάλωτοι ανήλικοι έχουν εξαφανιστεί, αφού πρώτα τα στοιχεία της ταυτότητάς τους είχαν καταγραφεί από τις Αρχές.

Αποτέλεσμα εικόνας για Όταν οι Σύροι πρόσφυγες γυρίσουν τη δική τους Λίστα του Σίντλερ Ο Μπράιαν Ντόναλντ είπε ότι 5.000 προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί μόνο στην Ιταλία, ενώ άλλα 1.000 αγνοούνται στη Σουηδία. Προειδοποίησε ότι μία εξελιγμένη πανευρωπαϊκή «εγκληματική υποδομή» έχει θέσει στο στόχαστρό της πρόσφυγες.
«Δεν είναι παράλογο να πούμε ότι αναζητούμε περισσότερα από 10.000 παιδιά. Δεν έχουν πέσει όλα θύματα εγκληματικής εκμετάλλευσης. Ορισμένα μπορεί να είναι με μέλη της οικογένειάς τους. Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται, τι κάνουν και με ποιους είναι» σημείωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την οργάνωση Save the Children, εκτιμάται ότι 26.000 ασυνόδευτα παιδιά εισήλθαν πέρυσι στην Ευρώπη. Η Europol πιστεύει ότι το 27% των αφίξεων στην Ευρώπη ήταν ανήλικοι.
Αποτέλεσμα εικόνας για Όταν οι Σύροι πρόσφυγες γυρίσουν τη δική τους Λίστα του Σίντλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: