Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ....ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!! [ video ]

Στον... ύπνο έπιασαν οι συνδικαλιστές της αστυνομίας τους συναδέλφους τους στη φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου και πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σχεδόν στην πόρτα του Μαξίμου.Αστυνομικοί με... κρυμμένα πλακάτ διαδήλωσαν στο Μαξίμου - Τους απομάκρυναν συνάδελφοί τους (Photos+Video) - Media
Οι αστυνομικοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο νέο ασφαλιστικό.
Οι ένστολοι έκρυβαν πλακάτ κάτω από τις στολές τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν έξω από το Μαξίμου χωρίς να κινήσουν υποψίες.
Οι άνδρες των ΜΑΤ, προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών, προκειμένου να απωθήσουν τους συναδέλφους τους...
Οι ένστολοι έκρυβαν πλακάτ κάτω από τις στολές τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν έξω από το Μαξίμου χωρίς να κινήσουν υποψίες. Αστυνομικοί εναντίον ΜΑΤ έξω από το Μαξίμου
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος δήλωσε πως, οι αστυνομικοί που διαμαρτυρήθηκαν ήταν ένστολοι. Έκρυψαν μικρά πλακάτ μέσα από τις στολές τους για να κάνουν διαμαρτυρία έξω από το Μαξίμου σημείωσε και πρόσθεσε ότι ένα από τα πλακάτ έγραφε: «Αλέξη γιατί σκοτώνεις τον λαό σου;»
Οι ένστολοι έκρυβαν πλακάτ κάτω από τις στολές τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν έξω από το Μαξίμου χωρίς να κινήσουν υποψίες.
«Θέλαμε να περάσουμε το μήνυμα ότι η ελληνική αστυνομία είναι κομμάτι από το λαό και θα αγωνιστούμε μαζί με το λαό» σημείωσε ο Γ. Γερακαράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: