Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ....ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ !!! [ video ]

Εναυσμα - απ’ ότι παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε - η προσπάθεια του κοινοβουλευτικού ναζιστικού μορφώματος  να κάνει την αγιογραφία του δικτάτορα Μεταξά.
Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη μεταξας Με το που έλαβε τον λόγο ο Θ. Παφίλης ήταν καταπέλτης. Θύμισε ποιος πραγματικά ήταν ο δικτάτορας Μεταξάς, του «ρετσινόλαδου», ο εγκληματίας που παρέδωσε φυλακισμένους κομουνιστές στους Γερμανούς.
Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη μεταξας Ο βουλευτής όμως του ΚΚΕ δεν αρκέστηκε μόνο σ’ αυτό. Εκανε αναφορά και σε ένα άλλο «ίνδαλμα» των νεοναζιστών, το δικτάτορα Παπαδόπουλο, ο οποίος της εποχή της κατοχής ήταν αξιωματικός των ταγμάτων ασφαλείας υπεύθυνος να μαζεύει τις σοδιές των αγροτών στο νομό Αχαΐας για τα Γερμανικά στρατεύματα.Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη μεταξας
Σε αμηχανία οι βουλευτές της Χ.Α, μπροστά στο δριμύ κατηγορώ του βουλευτή του ΚΚΕ, αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδρίασης.
Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη μεταξας Από τα βέλη του Παφίλη δεν ξέφυγε και ο λαγός του συστήματος Λεβέντης (εδώ θεωρήσαμε καλύτερο να προσθέσουμε σχετικό βιντεάκι από την «Ελληνοφρένεια» ενώ σε σχέση με το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες επανέλαβε πιο αναλυτικά όσα είχε πει στην αρχική ομιλία του.Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη μεταξας

Δεν υπάρχουν σχόλια: