Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ : Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ....ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !!! [ video ]

Δήλωση - βόμβα από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο Π. Σγουρίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MAXIMUM 93,6 και στον Δ.Κόλιο και αναφερόμενος στο θέμα των αγροτών είπε: «Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν».
«Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια" συνέχισε. Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: "Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός»;

«Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...», απάντησε ο κ. Σγουρίδης.
«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου - Σαμαράς πριν . Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», σημείωσε ο Π. Σγουρίδης.

Real.gr ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ από realmedialive  
radiomax.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: