Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΝ....ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !!! [ video ]

Με γεμάτες τις αποσκευές του επέστρεψε από τις Βρυξέλλες ο Κ. Μητσοτάκης, μετά τον πρώτο κύκλο επαφών που είχε ως....''επικεφαλής'' της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το «κερασάκι» ενός καλού διημέρου, όπως λένε συνεργάτες του, ήρθε ωστόσο από την Αθήνα και τις δημοσκοπήσεις που φέρουν τη Νέα Δημοκρατία να έχει σαφές, πλέον, προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου. Η....σοβαρή παρουσία του Κ. Μητσοτάκη σε συνδυασμό με τα δημοσκοπικά δεδομένα καθιστούν, εκ των πραγμάτων, τον Πρόεδρο της Ν.Δ. βασικό συνομιλητή των ευρωπαίων ως προς τα ελληνικά ζητήματα.
Ο Κ. Μητσοτάκης επιστρέφει με θετικό πρόσημο καθώς:
– έστειλε σαφές μήνυμα....''σοβαρότητας'' ως προς το μεταναστευτικό, έδωσε....τη μάχη του με τον αυστριακό στο ΕΛΚ και είδε την Άγκελα Μέρκελ να....παίρνει σαφή θέση υπέρ των ελληνικών θέσεων,
– υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα παραμείνει θεσμικός παίκτης και δεν θα υποκύψει....στις σειρήνες του λαϊκισμού αλλά την ίδια ώρα έστειλε μήνυμα ότι δεν θα πρέπει, εν μέσω αυτής της συγκυρίας, να αναμένεται στήριξη της Ν.Δ. προς την κυβέρνηση εις ότι αφορά τα μνημονιακά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: