Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ....ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Γραμμή για πρόωρες εκλογές χαράσσει ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυρ. Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα δεν θα πετύχει τίποτε καλύτερο στην επόμενη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. για το προσφυγικό. «η Ν.Δ. είναι έτοιμη να δώσει τον τελικό αγώνα, για να απαλλάξει τη χώρα από την πιο ανίκανη, την πιο ιδεοληπτική, την πιο λαϊκίστικη, την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε η Ελλάδα από την απελευθέρωση και μετά».«Κάθε μέρα που περνά, εμπεδώνεται η πεποίθησή μου ότι όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο για τη χώρα».
Σε όλους τους τόνους και με επίκεντρο το προσφυγικό ζήτημα, η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει επιθέσεις κατά της κυβέρνησης, αμφισβητώντας μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα κατορθώσει κάτι θετικό για την Ελλάδα, στη σύνοδο κορυφής που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.
Σήμερα (Τρίτη), συνεδρίασε εκτάκτως, υπό τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεως του κόμματος για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα. Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το τέλος της συνεδρίασης (διαβάστε την ολόκληρη, παρακάτω), αποδοκιμάστηκε έντονα η κυβερνητική πολιτική στο συγκεκριμένο ζήτημα.
«Η κυβέρνηση παραμένει αμήχανη και πλήρως αναποτελεσματική, χωρίς συγκροτημένη αποτρεπτική πολιτική και χωρίς κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης», σημειωνόταν, ενώ η κατάσταση στην Ειδομένη χαρακτηριζόταν ως «κολαστήριο» και «τόπος αβάστακτης δοκιμασίας συνανθρώπων μας, που ελπίζουν σε μια καλύτερη ζωή».
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια: