Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΙΤΑΝΩΝ. ΣΤΗΝ...''ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ'' ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ !!!

Συνομιλία «τιτάνων» του....''σοσιαλισμού''. Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο ....πρώην ''πρωθυπουργός'' Γιώργος Παπανδρέου. Το αίτημα της Ένωσης Κεντρώων για ένταξη στη ''Σοσιαλιστική Διεθνή'' βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο ανδρών το βράδυ της Τετάρτης.
Ο....Πρόεδρος της ''Σοσιαλιστικής Διεθνούς'', ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων για τις προβλεπόμενες διαδικασίες καθώς και για τα όσα ορίζονται σχετικά με την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει κάθε κόμμα που ενδιαφέρεται για την ένταξή του.
Οι δύο… ''ηγέτες'', συμφώνησαν να συναντηθούν αμέσως μετά την επιστροφή του ΓΑΠ από τη σύνοδο των....''σοσιαλιστικών'' κομμάτων στη λατινική Αμερική.
Μέσω ανακοίνωσης, η Ένωση Κεντρώων, σημειώνει ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση η οποία δεν θα περιοριστεί μόνο στο ζήτημα του αιτήματος της Ένωσης Κεντρώων για ένταξη στην Σοσιαλιστική Διεθνή, αλλά θα επεκταθεί και σε μια θεώρηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.Αποτέλεσμα εικόνας για σοσιαλιστική διεθνής   Λεβέντης

Δεν υπάρχουν σχόλια: