Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ....ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ !!!

Μπορεί τις τελευταίες ώρες το πολιτικό ρεπορτάζ να μονοπωλείται απ' την σφοδρή αντίδραση του Πάνου Καμμένου στα λεγόμενα του Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε την πΓΔΜ με τον όρο Μακεδονία προκαλώντας την οργή του κυβερνητικού εταίρου, φαίνεται όμως πως πλέον στο στόχαστρο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρίσκονται κι άλλοι.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει στρέψει τα βέλη του προς όσους αποκαλούν δημόσια τη διάσημη ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί με αυτήν την προφορά του ονόματός της, επιμένοντας ότι η σωστή προφορά είναι «Αγγελίνα Ζολί». Μάλιστα, δεν δίστασε να στραφεί ακόμη και κατά του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση του κ. Τσίπρα με την 40χρονη σταρ του Χόλιγουντ και φέρεται να την αποκάλεσε «κυρία Τζολί». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Καμμένος επικοινώνησε με τον υφυπουργό του απαιτώντας να υιοθετήσει άμεσα τη γραμμή του κόμματος σχετικά με την ονομασία της ηθοποιού, πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Ειδικής Απεσταλμένης για το προσφυγικό.
«Η σωστή ονομασία της κυρίας Αγγελίνας Ζολί οφείλει να αποτελέσει εθνική γραμμή. Δεν είναι δυνατόν μέλη της ελληνικής βουλής και της ίδιας της κυβέρνησης να την αποκαλούν Τζολί, μόνο και μόνο επειδή έτσι την αποκαλούν στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου», τόνισε ο Π. Καμμένος μιλώντας σε δημοσιογράφους.
«Πρόκειται για ελληνικό όνομα. Η Αγγελική είναι ελληνική. Γιατί να αλλάζει η προφορά επειδή έτσι το θέλουν διάφοροι ευρωμασόνοι και μέλη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ; Εγκαλώ άμεσα στην τάξη τον Τέρενς και τους λοιπούς βουλευτές της συγκυβέρνησης και καλώ τον πρωθυπουργό να πάρει θέση, διαφορετικά θα παραιτηθώ. Αγγελίνα ή εκλογές», διαμήνυσε.Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΖΟΛΙ ΤΣΙΠΡΑΣ
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε λακωνικά «κάθε πράγμα στον καιρό του, τώρα προέχει η ονομασία της κυρίας Ζολί» και επανερχόμενος στο θέμα πρότεινε ως συμβιβαστική λύση μεταξύ του «Τζολί» και του «Ζολί» έως ότου η διεθνής κοινότητα αποφανθεί για το ζήτημα, η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης να αποκαλείται Πρώην Θορντονική Σύζυγος του Πιτ ή αλλιώς πΘΣΠ.Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ                                                                              
tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια: