Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΚΑΝΕΙ....ΝΙΟΥ - ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ !!!

Ας κάνουμε μια απλή υπόθεση: Πώς θα αντιδρούσαν οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που είχαν μια ελπίδα πως με τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι θα αλλάξει, εάν μάθαιναν πως έκανε ραντεβού με τον Ψυχάρη;.. Ας θυμηθούμε, λίγο, την περίοδο που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση και η απάντηση μάλλον εύκολη.
Ας πάμε και κάπου …αλλού: Στα πρωτοσέλιδα του «Βήματος» και των «Νέων» που υποστήριζαν ανοιχτά τον κ. Τσίπρα. Ο πρωθυπο
υργός, χθες, όταν δέχτηκε ερώτηση για τα πρωτοσέλιδα του ΔΟΛ, απάντησε πως εκτός από «κόκκινα» πρωτοσέλιδα υπήρχαν και «μαύρα» (ας αφήσουμε στην άκρη τους – ανεξήγητους – λόγους που ο Τσίπρας συνδυάζεται με το κόκκινο χρώμα). Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να πει πως η υποστήριξη ήταν ευκαιριακή και σύμφωνα με το συμφέρον του εκδότη; Και πού είναι το περίεργο, ακόμα και αν δεχτούμε το σκεπτικό του πρωθυπουργού; Η απάντηση είναι απλή: Έτσι είναι αυτά στην κοινωνία που ζούμε! Μια κοινωνία με συγκεκριμένη δομή κι οργάνωση. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως ο Τσίπρας του μνημονίου, σε πιο νεαρή ηλικία (δηλαδή λίγα χρόνια πριν) δεν μπορούσε να καταλάβει κάτι τέτοιο… Έχουμε την εκτίμηση πως δεν έπεσε κι από τα σύννεφα με τη στάση του εκδότη.

Ως «αριστερός» (σύμφωνα με δικές του δηλώσεις) θα έπρεπε να ξέρει πως έτσι λειτουργεί το σύστημα. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;», όπως θα έλεγε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός…

Δεν υπάρχουν σχόλια: