Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ....''ΑΡΙΣΤΕΡΑ''. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ !!!

- Ο Αλέξης πάτησε πάνω στη ιστορία της αριστεράς.
- Καπηλεύτηκε τους αγώνες και τα κινήματα που τον στήριξαν ως εκπρόσωπο απέναντι στους εξουσιαστές.
- Αγνόησε τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος που εκπροσωπούσε και τις αντικατέστησε με αποφάσεις λίγων ημετέρων, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγάλων της χώρας.
- Αγνόησε επιδεικτικά την δημοψηφική εντολή της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού και έπραξε άλλα από την εντολή που του δόθηκε.
- Φόρτωσε στο δημόσιο χρέος όλα τα χρέη των τραπεζών και ελεύθερες από αυτά τις χάρισε στα διεθνή κοράκια.
- Συνέβαλε με τα ψέμματα και τις δήθεν πολιτικές ενέργειες που δεν έγιναν ποτέ στη μεγαλύτερη κοινωνική χειραγώγηση των πολιτών να αποδεχτούν με την κρατική υποταγή τα πιο βάρβαρα μέτρα εξαθλίωσης.
- Εξευτέλισε την αριστερή πρόταση ως εναλλακτική πρόταση κοινωνικής οργάνωσης εξαντλώντας σε μικρό χρονικό διάστημα το αριστερό πλεονέκτημα ανοίγοντας το δρόμο για μια μορφή ιδιότυπου μιλιταρισμού και ενός επερχόμενου φασισμού.
- Αντικατέστησε το κοινωνικό κράτος, που υπήρξε ως συμβιβασμός των διαχρονικών αγώνων και κατακτήσεων του λαού, με την ελεημοσύνη της εκκλησίας, την ελεημοσύνη των κλεπτοκρατών και την προσχηματική κοινωνική πολιτική των ΜΚΟ που οι ίδιοι κατέχουν διαχειριζόμενοι δημόσιο χρήμα.
- Αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας με την παρέα του που μεταπήδησε γρήγορα στο στρατόπεδο των εξουσιαστών ασκώντας κρατική πολιτική μακρυά απ τα συμφέροντα και τις εντολές της λαικής εξουσίας αδιαφορώντας για τις συνταγματικές εκτροπές των προηγούμενων συνεχίζοντας στα ίδια βήματα.
- Ποτέ στο μέλλον μην επιτρέψεις να σε εκπροσωπούν τύποι σαν τον Αλέξη και την παρέα του αγνοώντας επιδεικτικά τις λαικές εντολές γιατί η εξουσία πηγάζει απ το λαό και ασκείται για το λαό.
- Πότε μην αφήσεις για το μέλλον την τιμωρία αυτών που αγνόησαν τις εντολές σου , προσπάθησε με κάθε τρόπο όπως το σύνταγμα ορίζει με το άρθρο 120 να το υπερασπιστείς και όσοι το αγνόησαν και το καταπάτησαν , να τους τιμωρήσεις, πολιτικά, ηθικά, ποινικά.
- Μην περιμένεις τα δικά τους διορισμένα δικαστικά όργανα να κρίνουν τι είναι αντισυνταγματικό, δεν θα το κάνουν ποτέ όταν πρόκειται να θιγούν συμφέροντα της άρχουσας τάξης.
- Το σύνταγμα δίνει στον καθένα από μας τη δυνατότητα να το υπερασπιστούμε.
- Η εξουσία είμαστε όλοι εμείς και όταν εμείς δεν αναθέτουμε την εξουσία μας ή όταν αίρουμε αυτή που έχουμε αναθέσει, δεν υπάρχουν εξουσιαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: