Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ....''ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ'' ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ - ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ !!!

H «πατριωτική δύναμη» ή καλύτερα o «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» - όπως αρέσκεται να λέει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ - είναι ζήτημα ημερών από τους Γιώργο Καρατζαφέρη και Τάκη Μπαλτάκου, με το νέο πολιτικό σχηματισμό να διαθέτει στη φαρέτρα του «βαριά» ονόματα του δεξιού χώρου.
Η ανακοίνωση της ονομασίας του νέου αυτού φορέα είναι στα σκαριά, με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει να φέρουν ως επικρατέστερη εκδοχή το όνομα: «ΕΘΝ.Ο.Σ.», δηλαδή Εθνικός Ορθόδοξος Συναγερμός
. Η ανακοίνωση θα έρθει πιθανότατα στις αρχές Απριλίου, πάντως σίγουρα πριν από το συνέδριο της ΝΔ.

Η κοινή παρουσία των Καρατζαφέρη και Μπαλτάκου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο την Κυριακή, θεωρείται ορόσημο για την έναρξη της κοινής τους πορείας.
Ουσιαστικά, η πολιτική στόχευση του νέου αυτού εγχειρήματος αποσκοπεί στο να καλύψει το πολιτικό κενό που εντοπίζεται στο χώρο ανάμεσα σε ΝΔ και Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα, ο Τ. Μπαλτάκος εδώ και καιρό έχει πει ότι χώρα έχει ανάγκη από ένα δεξιό κόμμα και υποστήριξε σε ανύποπτη φάση, ότι μπορούσε να συνεργαστεί με αυτό και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, εκτιμώντας πως τα ποσοστά συνολικά ενός δεξιού κόμματος θα φθάσουν στο 10% - 12%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: