Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!

O πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε πως η δημοκρατία και η ελευθερία δεν έχουν πλέον καμία ισχύ στην  Τουρκία, μετά την απόφαση του να διώκονται οι δημοσιογράφοι και οι δικηγόροι ως τρομοκράτες.
Συγκεκριμένα είπε, απαντώντας στην κριτική που ασκείται στην Τουρκία για τη θέση της δημοκρατίας και της ελευθερίας πως "αυτές οι λέξεις δεν έχουν πλέον καμία αξία για εμάς".
Στη συνέχεια, ο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Ευρώπη πρέπει να κοιτάζει τις δικές της επιδόσεις στο μεταναστευτικό ζήτημα πριν να λέει στην Τουρκία τι να κάνει με τους πρόσφυγες, και τόνισε ότι η χώρα του θα ακούει την κριτική από την Ευρώπη όσον αφορά τα δικαιώματα όταν αυτή είναι σωστή, διαφορετικά θα κάνει αυτό που κρίνει απαραίτητο.
Σε ομιλία του που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, ο ισλαμοσυντηρητικός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι η Ευρώπη "χορεύει σε ναρκοπέδιο" υποστηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα "τρομοκρατικές" οργανώσεις στην Τουρκία που έχουν ενωθεί εναντίον του κράτους. Χαρακτήρισε επίσης "ανέντιμη και ανειλικρινή" τη στάση της Ευρώπης έναντι των τρομοκρατικών οργανώσεων.                                                                                         
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: