Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ....Η ΑΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ !!! [ video ]

Το κενό που δημιουργήθηκε από τις επιπλοκές του θέματος Μουζάλα ανέλαβε να καλύψει ο νέος σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού που κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει τις συνεννοήσεις με την «εναλλακτική» διασημότητα. Η πρώτη συνάντηση του Νίκου Καρανίκα με την Ατζελίνα Τζολί στον Πειραιά, έγινε σε κλίμα αλληλοκατανόησης. Ίσως έπαιξε ρόλο και η προηγούμενη επικοινωνία τους μέσω twitter που «έσπασε τον πάγο»
Περιήγηση στον Πειραιά, στη συνέχεια τσίπουρα στο Μέγαρο Μαξίμου, πέρασμα από την εκπομπή της Ελενης Μενεγάκη στον Alpha και το βράδυ τραγούδια με κιθάρα γύρω από τη φωτιά στις λάσπες της Ειδομένης περιλαμβάνει το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο Νίκος Καρανίκας για την πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ.
Ο εκπρόσωπος της ελληνικής Κυβέρνησης Νίκος Καρανίκας όσο ο Πρωθυπουργός συζητά με τον Πάνο Καμμένο προσφέρθηκε να καλύψει το κενό με βάση το σκεπτικό ότι η μπορεί να επικοινωνήσει καλύτερα με την «ροκ» προσωπικότητα της Αντζελίνα.Αποτέλεσμα εικόνας για η αντζελινα τζολι στον πειραια Εξάλλου κατά κάποιο τρόπο γνωρίζονται ήδη καθώς της έχει στείλει πολλά μηνύματα μέσω του twitter.
Ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού θα έχει μόνο μια υποχρέωση όσο βρίσκεται δίπλα στην Ατζελίνα Τζολί: να προσέχει μήπως αναφερθεί στην ΠΓΔΜ με τη λέξη που αρχίζει από «Μ…». Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο ο Νίκος Καρανίκας θα πρέπει να της κλείσει αμέσως το στόμα, αλλιώς ο Πάνος Καμμένος θα αναγκαστεί να την απελάσει με τη βία.Αποτέλεσμα εικόνας για η αντζελινα τζολι στο μαξιμου
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: