Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΦΟΡΑΣ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ !!!

Έρευνες έχουν γίνε για τα πάντα. Δεν θα γίνονταν και για τα εσώρουχα και το τι αποκαλύπτουν για τον χαρακτήρα των γυναικών που τα φορούν; Διαβάστε λοιπόν τι τύπος γυναίκας είστε ανάλογα με το χρώμα των εσωρούχων που προτιμάτε να φοράτε:
Κόκκινα εσώρουχα:Δηλώνουν φλογερή προσωπικότητα, δυναμική και ενεργητική γυναίκα, που δεν διστάσει να δηλώσει τι ακριβώς ζητάει. Η ροπή προς το μελόδραμα και την υπερβολή είναι επίσης στοιχείο της γοητείας της γυναίκας που προτιμά κόκκινα εσώρουχα.
esoroyxa red
Σε τόνους του δέρματος:Υποδηλώνει γυναίκα καλόβολη και ισορροπημένη, ένα χαρακτήρα προσγειωμένο.
esoroyxa mpez
Μαύρα εσώρουχα:Το μαύρο δείχνει μια προσωπικότητα ισχυρή όμως ταυτόχρονα και αποπνικτική! Αυτή η γυναίκα έχει λεπτή γοητεία και είναι πολύ παθιασμένη.
esoroyxa2
Ροζ εσώρουχα:Υποδηλώνουν προσωπικότητα ρομαντική, ευγενική που επιζητεί τη στοργή. Είναι θηλυκή, ευαίσθητη και δεν θα πάρει ποτέ τον έλεγχο στα χέρια της, περιμένοντας από τον άνδρα πρωτοβουλίες
esoroyxa roz
Λευκά εσώρουχα:Δείχνουν μια γυναίκα που είναι αθώα, αλλά ανοιχτή σε νέες προκλήσεις. Μια γυναίκα που προτιμά τα λευκά εσώρουχα συνήθως είναι πρόθυμη “μαθήτρια” στη σεξουαλική «διαπαιδαγώγηση».
esoroyxa aspra
Χρωματιστά εσώρουχα (πορτοκαλί, κίτρινο):Το έντονο χρώμα δημιουργεί συναισθήματα ενθουσιασμού και ζωντάνιας, ενώ παράλληλα ανεβαίνουν ο παλμός της καρδιάς, η πίεση του αίματος και ο ρυθμός της αναπνοής. Η προτίμηση σε αυτά τα εσώρουχα δείχνει γυναίκα με τάση να προκαλεί.
esotoyxa kutrina
Χωρίς εσώρουχα:Η γυναίκα που προτιμά να μη φορά εσώρουχα έχει πολλή αυτοπεποίθηση στο σεξ και έχει ανοιχτό χαρακτήρα.
gymniTribune

Δεν υπάρχουν σχόλια: