Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ....ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ !!!

«Ήρθα στον Ασπρόπυργο, στην εργατούπολη της δυτικής Αθήνας, μία περιοχή, η οποία δυστυχώς βιώνει τις επιπτώσεις της τραγικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», δήλωσε, ακόμα, συμπληρώνοντας πως πρώτο μέλημα της ΝΔ είναι η προσέλκυση επενδύσεων, που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας για τους ανέργους και τους πραγματικά αδικημένους την κυβερνητικής πολιτικής.
«Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα, περισσότερο απο ποτέ. Αυτή είναι η πολιτική αλληλεγγύης, την οποία θα εξακολουθήσει να υπερασπίζεται η δική μας παράταξη», είπε ο Κ. Μητσοτάκης.
Οπως είπε χαρακτηριστικά «Θα κληθούμε και πάλι, δεν ξέρω πόσο σύντομα ή αργότερα, να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά».
«Ως πρόεδρος της ΝΔ δεν θα δεσμευτώ για πράγματα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε. Σήμερα βιώνουμε το τελευταίο κεφάλαιο του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού που μας οδήγησε σε τραγικό αδιέξοδο. Υποχρέωσή μας είναι να δείξουμε έναν εναλλακτικό δρόμο εξόδου από οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν. Εμείς θα θέτουμε τα ζητήματα της ανάπτυξης και των ιδιωτικών επενδύσεων στην πρώτη γραμμή της πολιτικής μας. Να μας έχετε εμπιστοσύνη», προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: