Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΑΚΑΡΠΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ MEGA ( ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ). ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ....MEGAΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ???

Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξουν διεργασίες μεταξύ Mega και τραπεζών αφενός για το πως θα καλυφθεί η αύξησης και αφετέρου για τη διαχείριση των δανειακών υποχρεώσεων.

Σε νέα έκτακτη γενική συνέλευση θα προχωρήσει η Τηλέτυπος – Mega Channel με στόχο να επανεξετάσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο δεν κατέστη εφικτό να υπάρξει σύμπλευση μεταξύ των μετόχων.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΔΟΛ είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου, ενώ ο Βαρδινογιάννης φερόταν διατεθειμένος να αναλάβει την κάλυψη της αύξησης.

Μετά την απόφαση για νέα γενική συνέλευση είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξουν διεργασίες μεταξύ Mega και τραπεζών αφενός για το πως θα καλυφθεί η αύξησης και αφετέρου για τη διαχείριση των δανειακών υποχρεώσεων.Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του καναλιού, ο Νίκος Πεφάνης, ο οποίος ήταν το μόνο πρόσωπο που είχε θέση εκτελεστικού μέλους στο ΔΣ ( προέρχεται από τον ΔΟΛ )της Τηλέτυπος. Πλέον στο όργανο δεν υπάρχει κανένα μέλος να υπογράψει αποφάσεις. Αν είναι έτσι πλέον τον λόγο έχουν οι … τράπεζες! bankingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: