Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

MEGA....ΤΕΛΟΣ !!!

Ο ένας μετά τον άλλο φαίνεται πως μπαίνουν οι τίτλοι τέλους για το MEGA. Με επιστολή που απέστειλε η θυγατρική της ALPHA BANK, ABC FACTORS προς όλους τους ενδιαφερόμενους, ενημερώνει πως θα πρέπει να πληρώνουν σε αυτήν όσοι έχουν οφειλές προς τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA
Συγκεκριμένα η θυγατρική της ALPHA BANK, ABC FACTORS με σχετικό έγγραφό της, ενημερώνει όσους οφείλουν προς τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και πιο συγκεκριμένα την εταιρία που τον διαχειρίζεται «Τηλέτυπος ΑΕ Τηλεοπτικών Προγραμμάτων», ότι είναι η αποκλειστική δικαιούχος και η μόνη που έχει δικαίωμα είσπραξης, όλων ανεξαιρέτως των εκκρεμών απαιτήσεων της Τηλέτυπος.
Τονίζει δε μεταξύ άλλων στο έγγραφο πως «Μόνο η πληρωμή στην ABC FACTORS εξοφλεί την οφειλή σας» ενώ προσθέτει «Παρακαλούμε να απευθύνετε τις πληρωμές σας στην ABC FACTORS, σημειώνοντας πάντοτε την επωνυμία μας ως προμηθευτή σας».
ABC FACTORS 2
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι κανένας από τους μετόχους της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, του Mega δηλαδή, δεν έβαλε ούτε ένα σεντς στην ανακοινωθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού.
Ο μοναδικός συμμετέχων στην αύξηση, ήταν κάποιος άγνωστος «επενδυτής» ο οποίος αγόρασε 500 περίπου μετοχές από το σύνολο των 50.000.000 που διατέθηκαν, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στο κανάλι με 170 ευρώ επένδυση.
Την ίδια ώρα, το κανάλι της Μεσογείων κατρακυλάει σε τηλεθέαση, ενώ το τμήμα της ενημέρωσης συνεχίζει την πορεία του προς τις μονοψήφιες τηλεθεάσεις, με πρώτες τις Ειδήσεις.
Οι μέτοχοι δεν θέλουν να καλύψουν τα 15 εκατομμύρια που απαιτούνται προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει το κανάλι. Όχι μόνο γιατί δεν έχουν μάθει να βάζουν χρήματα για την επένδυση που εξασφάλιζαν τα άκοπα δάνεια, αλλά γιατί δεν εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο.
Με τα δεδομένα ως έχουν μέχρι αυτή την στιγμή το μέλλον του σταθμού είναι τουλάχιστον άγνωστο.                                               
Το Κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: