Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΦΑΣΙΣΤΑΣ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!


Σε ένα ρατσιστικό και ξενοφοβικό παραλήρημα από… τα παλιά επιδόθηκε ο πρόεδρος της νεοσύστατης Εθνικής Ενότητας, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Μιλώντας στον «Ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ακροδεξιού ΛΑΟΣ ανέφερε ότι, αν η
διαχείριση του προσφυγικού ήταν στα χέρια του, θα ναύλωνε ένα πλοίο το οποίο θα γέμιζε με πρόσφυγες από τον Πειραιά και τα ελληνικά νησιά και, σε συνεννόηση με τους Ρώσους, όπως ανέφερε, οι οποίοι ελέγχουν τη βάση της Λαττάκειας, θα τους επέστρεφε στη Συρία.Αποτέλεσμα εικόνας για καρατζαφερης φασιστας
Ο Γ. Καρατζαφέρης μάλιστα υποστήριξε την καταναγκαστική επιστροφή των προσφύγων στην εμπόλεμη ζώνη με το επιχείρημα ότι στη Συρία εξακολουθούν να ζουν άμαχοι, οπότε γιατί όχι και οι πρόσφυγες που προσπαθούν να σωθούν στην Ευρώπη.
Τάχθηκε δε υπέρ της άσκησης κρατικής βίας για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.
Νωρίτερα απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης σε πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στους Μπούκουρα και Αλεξόπουλο, με το επιχείρημα ότι «ο πιο αγαπημένος βουλευτής του Κωνσταντίνου Καραμανλή ήταν ο Μανιαδάκης του Μεταξά».
Πάντως υποστήριξε ότι «δεν είμαι φασίστας και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ με φασιστικές και ναζιστικές νοοτροπίες», αν και χαρακτήρισε «καλό παιδί» τον υπόδικο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
«Υψηλοτάτη πρόκληση» χαρακτήρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο.
«Είναι ένα καλό παιδί, έχει άριστες σπουδές, είναι Έλληνας, αλλά δεν ξέρω με τι ασχολείται»
«Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας γονιός που δεν θα τον ήθελε για γαμπρό του», κατέληξε.
Σημειώνεται ότι αναφορικά με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ανέφερε ότι αν ήταν πρωθυπουργός της χώρας θα τον χρησιμοποιούσε σε ρόλο πρέσβη, ώστε να ενεργοποιήσει τις διασυνδέσεις του υπέρ της χώρας.
Ωστόσο ισχυρίστηκε ότι δεν επιδιώκει αλλαγή του πολιτεύματος.
 ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: