Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ....''ΕΚΛΟΓΕΣ'' !!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να ταυτίζεται απόλυτα με τον πρώην Πρωθυπουργό. Αλλά για πρώτη φορά αυτό τεκμηριώνεται και επίσημα όπως δείχνει η οθόνη του υπολογιστή που ξεχάστηκε πάνω στο γραφείο του.
Μόνο τυχαίο δεν θεωρούν έγκυροι πολιτικοί αναλυτές το γεγονός ότι ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο, με την αξιολόγηση να εκκρεμεί και τη χώρα για άλλη μια φορά σε οικονομικό αδιέξοδο, ο Αλέξης Τσίπρας θεώρησε σκόπιμο να κάνει στο Facebook το δημοφιλές test με τίτλο «Βρείτε ποιος πρωθυπουργός είστε».
Οπως και ο Κώστας Καραμανλής λίγο πριν προκηρύξει εκλογές το 2009 είχε διαβεβαιώσει ότι η ελληνική οικονομία είναι «θωρακισμένη» απέναντι στην κρίση. Το ίδιο ακριβώς έκανε πριν λίγες ημέρες και ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνοντας ότι η οικονομία είναι έτοιμη να εκτοξευθεί.
Αμφιβάλλει κανείς ότι το επόμενο βήμα του θα είναι οι εκλογές όπως συνέβη και με το – βεβαιωμένο πια – πολιτικό του alter ego; Ή ότι στη συνέχεια, μετά την ήττα θα αποσυρθεί στην Αίγινα και θα αρνείται να μιλήσει μέχρι κάποιοι να αρχίσουν να τον θεωρούν «Εθνικό Κεφάλαιο»;  
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: