Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΒΕΡΟΛΙΝΟ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ??? ΠΟΙΕΣ....ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!!

Την πόρτα στις αντιδράσεις για τις αποκαλύψεις του Wikileaks έκλεισε το Βερολίνο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «για εμάς δεν υπάρχουν αποκαλύψεις».
«Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι είναι φυσιολογικό να γίνονται υποκλοπές, για εμάς δεν είναι νορμάλ» διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας, Στέφεν Ζάιμπερτ.
Ο Σ. Ζάιμπερτ υπογράμμισε ότι «η γερμανική κυβέρνηση δεν σχολιάζει το περιεχόμενο εμπιστευτικών συνομιλιών». Την ίδια ώρα, δημοσίευμα του Tagesspiegel δείχνει την ΕΥΠ πίσω από τις υποκλοπές των συνομιλιών Τόμσεν - Βελκουλέσκου, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι ο διοικητής της Υπηρεσίας, Γιάννης Ρουμπάτης, αυτή τη στιγμή "τρίβει τα χέρια του"...
Μάλιστα, αναφέρει ότι η υποκλοπή έγινε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Χίλτον, όπου διαμένει και διαπραγματεύεται η Ντέλια Βελκουλέσκου. 
Τα βλέμματα, πάντως, στρέφονται στην Καγκελαρία και στο ραντεβού που θα έχουν η Άνγκελα Μέρκελ με την Κριστίν Λαγκάρντ, στη σκιά των αποκαλύψεων για την Ελλάδα, ωστόσο η συνάντηση αυτή ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό και δεν σχετίζεται με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: