Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ....ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ !!!

Απέναντι σε αυτό τον αρμαγεδώνα των εξελίξεων με τις συνομιλίες του Πωλ Τόμσεν του ΔΝΤ με τη Ντάλια Βελκουλέσκου, οι οποίες δεν έχουν διαψευστεί και δεν αφήνουν περιθώριο παρερμηνείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Καρακούσης του ΒΗΜΑΤΟΣ, οι Αδώνηδες και οι Αδωνοβλεψίες της καταστροφής, θεώρησαν πως πρέπει όχι να συνταχθούν με την εθνική αγανάκτηση για το ρόλο του ΔΝΤ, τα σχέδιά του και τις προθέσεις του που μόλις αποκαλύφθηκαν, αλλά να θέσουν το ερώτημα «ποιός κατέγραψε τη συνομιλία». Το ίδιο ακριβώς έκαναν και με την αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ. Δεν είπαν κουβέντα στο τι αποκαλύπτει, ποιοί είναι οι φοροκλέφτες και απατεώνες, αλλά είχαν μιλήσει με αγανάκτηση στο ποιός έδωσε τη λίστα για δημοσίευση.
Με την αποκάλυψη λοιπόν των συνομιλιών για τους διαλόγους ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:
«Η Κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια και το απόρρητο των επικοινωνιών.Στο κρίσιμο αυτό ζήτημα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει καμία σκιά».
Δηλαδή ο Μητσοτάκης πρωτίστως ενοχοποίησε τη χώρα του για τις υποκλοπές χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια έδειξε αδιάφορος για την παγίδευση της χώρας και το ρόλο του ΔΝΤ. Γιατί το κάνει αυτό ο Μητσοτάκης και η παρέα του;
Γιατί όπως τα τελευταία τρία χρόνια, η παρέα της τρόικας εσωτερικού, είναι το μακρύ χέρι του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Επίσης, στις επιλογές του ξένου παράγοντα, στα σκληρά μέτρα που θα αναγκάσουν τη χώρα, έχει εναποθέσει την πολιτική της επικράτηση. Παρακαλάνε η κυβέρνηση να μην καταφέρει να τα βγάλει πέρα, να καταρρεύσει η χώρα δηλαδή, για να καταφέρουν να επιβιώσουν πολιτικά και να πάρουν την εξουσία. Ταυτόχρονα με τον τρόπο αυτό αμνηστεύουν όλα τα εγκλήματά τους, αφού έτσι εμφανίζουν πως δεν φταίνε οι ίδιοι για όσα έκαναν , αλλά η κυβέρνηση που δεν τα κατάφερε.
Αγαπητέ Κυριάκο Μητσοτάκη, το ερώτημα ποιός έκανε την υποκλοπή, έχει δικαίωμα να την κάνει το ΔΝΤ. Ο Έλληνας, ο κάθε Έλληνας πόσο μάλλον αυτός που θέλει να γίνει πρωθυπουργός, οφείλει να ρωτά "τι είναι αυτά που απεργάζεστε για τη χώρα μου";Γράφει ο Φέλιξ

Δεν υπάρχουν σχόλια: