Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ....ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ!!!

Γυναίκα, η οποία γυρνούσε με τα πόδια από γνωστό spa της Εκάλης, προκάλεσε τις υποψίες αστυνομικών της ΔΙΑΣ καθώς είχε έντονο σκούρο χρώμα και ήταν ατημέλητα ντυμένη, με αποτέλεσμα να την σταματήσουν για έλεγχο.
Μάταια η γυναίκα προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι δεν είχε μαζί της την ταυτότητα της επειδή το spa ήταν πολύ κοντά στο σπίτι της και πήγαινε καθημερινά, και ότι μιλούσε με ξενική προφορά επειδή ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό.Αποτέλεσμα εικόνας για μαυρισμα σε solarium
Ωστόσο, όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το έντονο καφέ χρώμα της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.
«Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα όπου το βαθύ μπρονζέ χρώμα του δέρματος σου αλλά και το ότι λες κάποιες λέξεις  με παχύ σίγμα σε κάνουν στόχο ρατσιστικής συμπεριφοράς. Ακόμα είμαι βαθιά shοκαρισμένη» δήλωσε η γυναίκα ταραγμένη μετά την περιπέτεια της.
Ευτυχώς για την ίδια, η ταλαιπωρία της έληξε όταν στο αστυνομικό τμήμα μετέβη ο σύζυγός της με την ταυτότητα της, στην οποία ήταν τέσσερις τόνους πιο άσπρη, με αποτέλεσμα να πειστούν οι αστυνομικοί και να την αφήσουν ελεύθερη.Η γυναίκα συνελήφθη γυρίζοντας από spa της περιοχής                 Το Βατράχι

Δεν υπάρχουν σχόλια: