Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ....ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ !!!

Εξι χρόνια μετά το Καστελλόριζο, με το βάρος τριών Μνημονίων και μετά την αλλαγή πέντε κυβερνήσεων ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δίνει τη δική του εκδοχή και το δικό του αφήγημα για την ''one night stand''  και την σχέση του Στρος-καν με το Γκιώργος.
Ο  υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, σε συνέντευξή του, επιβεβαίωσε ότι ο Στρος- καν βρισκόταν σε συνομιλίες με τον Έλληνα ''πρωθυπουργό'' από το πρώτο κιόλας μετεκλογικό διάστημα του 2009. Αποκάλυψε δε ότι στο θυελλώδες φόρουμ του Νταβός το 2010 υπήρξε μυστική συνάντηση δική του, του Γκιώργου Παπανδρέου και του τότε επικεφαλής του Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν μέσα σε μια… κουζίνα, και αναγνώρισε ότι η παρτούζα αυτή ήταν λάθος και δεν θα το ξαναέκανε γιατί τον έτσουξε.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επέρριψε, πάντως, την πλήρη ευθύνη για την συμμετοχή του, στον Γκιώργο Παπανδρέου ενώ είπε πως ο μεγαλύτερος πολέμιος της παρτούζας αυτής ήταν ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής .
Το τελευταίο πράγμα που ήθελα εγώ ως υπουργός οικονομικών ήταν να με πιάσουν στα τέσσερα, έστω και με έναν τόσο ισχυρό άνδρα όπως ήταν τότε ο Στρός, το τελευταίο πράγμα που ήθελε ο Γκιώργος Παπανδρέου ήταν να του πούνε ότι ήταν αυτός που έκανε την Ελλάδα πουτάνα και να περνάει κάθε λίγο και λιγάκι απο το Ταμείο. Την δική του εκδοχή έρχεται να δώσει με δάκρυα στα μάτια ο Γκιώργος Παπανδρέου λέγοντας ότι απο τον ίδιο γνώρισε τον Στρός ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην κουζίνα του ξενοδοχείου του Νταβός και ότι ο Σέφ τους κέρασε   καρμπονάρα, κρασί και μουσική της Αντέλ με κεριά, ενώ ο  Γιώργος Παπακωνσταντίνου προσπάθησε να ρίξει στα δίχτυα του έρωτα του τον Στρός κι ας ήξερε απο πριν τον κρυφό δεσμό του ζευγαριού που διήρκεσε τρεις μήνες. Η ανάρμοστη σχέση του ζευγαριού ήταν γνωστή αφού ο ίδιος τους είχε πιάσει στα... πράσα την ημέρα που έφτασαν στο ξενοδοχείο. Από τότε άρχισε να τον φλερτάρει  και κατά την διάρκεια του συνεδρίου ο ένας φλέρταρε επίμονα τον άλλον, πριν καταλήξουν και οι τρείς μαζί στις τουαλέτες και συμβεί αυτό που συμβαίνει ακόμα και σήμερα. ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΤΑ 6ΧΡΟΝΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: