Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΒΕΛΓΙΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΡΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΝΤΟΠΕ....ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΗΣ !!!

Συνταρακτικές οι ειδήσεις για τους φαν της ποδηλασίας, καθότι χθες αποκαλύφθηκε πως ποδήλατο Βελγίδας πρωταθλήτριας πιάστηκε ντοπέ σε σχετικό έλεγχο.

Το ποδήλατο της Βελγίδας πρωταθλήτριας Femhe Van den Driessche υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό έλεγχο ντόπινγκ, με τη μαγνητική να αποδεικνύει πως το ποδήλατο ήταν τελικά κωλοφτιαγμένο παπί από το Μπουρνάζι την ύπαρξη κρυφού κινητήρα, κρυμμένου στο σκελετό μαζί με την μπαταρία. Η αναβάτρια μπορούσε να ελέγχει τον κινητήρα αυτόν (τύπου vivax) από Bluetooth διακόπτη κάτω απ’ την ταινία του τιμονιού.sptdw328_670

Η Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας επέβαλε ποινή αφαίρεσης του ευρωπαϊκού τίτλου που είχε κερδίσει με αυτό το ποδήλατο η αναβάτριά του και πρόστιμο στη 20.000 ελβετικών φράγκων (20.500 δολλαρίων) στη Βελγίδα πρωταθλήτρια. Όπως είναι έυκολα αντιληπτό, το ντοπαρισμένο ποδήλατο δε θα ξαναπατήσει τερέν, άσφαλτο ή χώμα.
sptdw315_670
Να σηειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο ever περιστατικό μηχανικού ντοπαρίσματος στο χώρο της ποδηλασίας. Πάει, χαλάσανε και τα ποδήλατα, αγαπητοί φίλοι.                                   
Luben

Δεν υπάρχουν σχόλια: