Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΜΠΛΟΥΖ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ....ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Δημοσιογράφος: Χθες, είπατε ότι πρέπει να ξαναβρούμε το δρόμο της ενότητας ως Έθνος και να παραμερίσουμε τους διχαστικούς λαϊκισμούς.
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει ενωμένη, μακριά από το διχαστικό πολιτικό λόγο. Εδώ πέρα στην Ομογένεια αυτό το μήνυμα είναι ακόμα πιο επίκαιρο. Μακάρι να το ακούσουμε όλοι και στην Ελλάδα. Δεν χρειαζόμαστε άλλους διχασμούς. Δεν χρειαζόμαστε ψεύτικα διλήμματα. Εμείς, αυτοί. Αυτά τα διλήμματα είναι τελείως ξεπερασμένα. Πάνω από όλα πρέπει οι Έλληνες, παρά τις όποιες πολιτικές διαφορές τους, να είναι όσο το δυνατόν πιο ενωμένοι, για την επίτευξη του κοινού σκοπού, που δεν μπορεί να είναι σήμερα άλλος από την οικονομική ανάκαμψη και την έξοδο από τα Μνημόνια».                                                                                             

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές                       Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αν και όπως είπε χαρακτηριστικά δεν ελπίζει σε κάτι τέτοιο γιατί ο πρωθυπουργός θα κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει προσκολλημένος στην καρέκλα της εξουσίας.
Για ανθρώπους σαν και εσάς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», είπε απευθυνόμενος στον κ. Αλέξη Τσίπρα ο κ. Μητσοτάκης . Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι πως θα μείνει στην εξουσία, όπως είπε, με κάθε τρόπο και μέσο. «Η σημερινή Ελλάδα κ. Τσίπρα απέχει πολύ από το να είναι μια κανονική Δημοκρατία», τόνισε και πρόσθεσε:«Δεν είστε κατήγορος αλλά κατηγορούμενος σε αυτή τη συζήτηση για τα χειρότερα ψέματα που είπε ποτέ πρωθυπουργός».

            

Δεν υπάρχουν σχόλια: