Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ : Ο....ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !!!

Αφιέρωμα στην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ έχει το περιοδικό TIME, στο πλαίσιο των «100 ανθρώπων που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο».
Η Κριστίν Λαγκάρντ, ως μια από τους 100 ηγέτες με τη μεγαλύτερη επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο,  παραχωρεί και μια εκ βαθέων συνέντευξη όχι μόνο για την τύχη της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά και για το ντύσιμο της, τη ζωή της και τα…γηρατειά της.
Η συμβουλή της προς τις γυναίκες είναι: Να λαμβάνουν μόρφωση, να επιλέγουν συντρόφους που στηρίζουν τις φιλοδοξίες τους και να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
Όπως τονίζει: «Εμείς οι γυναίκες πολλές φορές έχουμε μέσα μας μια αμφιβολία για το αν  μπορούμε να τα καταφέρουμε ή όχι , αν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε μια θέση ή να ενταχθούμε σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. Πιστεύω ότι πρέπει να παλέψουμε αυτή την εσωτερική μας αμφισβήτηση πολύ σκληρά και να βοηθήσουμε η μία την άλλη να αναπτύξει εμπιστοσύνη στον εαυτό της».
Μάλιστα όπως καταλήγει στις δηλώσεις της: «Θέλω να γεράσω με χάρη, χωρίς να κάνω χειρουργικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο μου και να συνεχίσω να χαμογελάω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: