Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ....ΔΥΟ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ !!!

Τον Ύψιστο με τα μάτια τους παραλίγο να δουν οι πιστοί δυο ενοριών της Αθήνας, όταν οι επιτάφιοι στους οποίους συμμετείχαν συγκρούστηκαν σε κεντρική διασταύρωση της περιοχής.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο επιτάφιος του Αγίου Φανουρίου ο οποίος κινούνταν στην κεντρική οδό της ενορίας παραβίασε ΣΤΟΠ με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον επιτάφιο του Αγίου Παντελεήμονα που εκείνη τη στιγμή διέσχιζε την διασταύρωση.
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης είχε ως αποτέλεσμα να πεταχτούν συνταξιούχοι έως και 20 μέτρα μακριά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα, ενώ σημειώθηκαν μικροζημιές σε εξαπτέρυγα.
Πηγές του ναού του Αγίου Φανουρίου αρνήθηκαν ότι ο ιερέας της ενορίας έφταιγε για τη σύγκρουση, καθώς όπως λένε ο επιτάφιος του Αγίου Παντελεήμονα είχε δώσει ένδειξη ότι θα στρίψει δεξιά αλλά συνέχισε ευθεία.Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ
«Όλοι οι πιστοί είχαν πάει τα κεριά στη δεξιά πλευρά, που σύμφωνα με τον Κώδικα Ορθόδοξης Κυκλοφορίας σημαίνει ότι ο επιτάφιος θα στρίψει δεξιά» ισχυρίζονται.
Ωστόσο εκπρόσωπος της ενορίας του Αγίου Παντελεήμονα απέρριψε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι για τη σύγκρουση ευθύνεται αποκλειστικά ο επιτάφιος του Αγίου Φανουρίου, ο οποίος είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα η τρελή πορεία του να προκαλέσει τη σύγκρουση.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ιερών ατυχημάτων της Τροχαίας. Δείτε αναπάρασταση από τη σύγκρουση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: