Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ....ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ ΑΧΑ'Ι'ΑΣ !!!

Κατεψυγμένα φιλέτα κροκόδειλου, προελεύσεως Ψαθόπυργου Αχα'ι'ας, συνολικού βάρους 19 κιλών, δέσμευσαν την Τρίτη οι ελεγκτές τροφίμων της περιφερειακής ενότητας Πειραιά.


Πιο αναλυτικά, σε υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε επιχείρηση λιανικής πώλησης τροφίμων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν σε ατομικές συσκευασίες 12 κιλά κατεψυγμένο φιλέτο κροκόδειλου.

Οι περιοχή προέλευσης του εικάζεται ότι είναι ο Ψαθόπυργος Αχα'ι'ας ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν η διακίνηση και διάθεσή του για κατανάλωση είναι ασφαλής και κατάλληλη.
Στο προαναφερόμενο προϊόν απαγορεύτηκε η διακίνηση και η εμπορία του και θα ακολουθήσει επανέλεγχος, προκειμένου να κριθεί η περαιτέρω τύχη του.                                                             ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ                                            

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.....ΣΤΟΝ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ ΑΧΑ'Ι'ΑΣ !!! Αποτέλεσμα εικόνας για κροκοδειλοσ

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες στα σοκάκια της Σκιάθου φαίνεται οτι βγαίνουν αληθινές! Φωτογραφία που αποδεικνύει την ύπαρξη Κροκόδειλου στην Σκιάθο, δημοσίευσε στο διαδίκτυο Τσέχα τουρίστρια! H Irena Doubrava αντίκρισε αλλά και φωτογράφισε στα 2 μέτρα, τον Κροκόδειλο της Σκιάθου. - See more at: http://celebritygossip.gr/%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%ba%cf%8c%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%ce%ba%ce%b9%ce%ac%ce%b8%ce%bf/#sthash.KbeHkUYA.dpuf
Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες στα σοκάκια της Σκιάθου φαίνεται οτι βγαίνουν αληθινές! Φωτογραφία που αποδεικνύει την ύπαρξη Κροκόδειλου στην Σκιάθο, δημοσίευσε στο διαδίκτυο Τσέχα τουρίστρια! H Irena Doubrava αντίκρισε αλλά και φωτογράφισε στα 2 μέτρα, τον Κροκόδειλο της Σκιάθου. - See more at: http://celebritygossip.gr/%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%ba%cf%8c%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%ce%ba%ce%b9%ce%ac%ce%b8%ce%bf/#sthash.KbeHkUYA.dpu

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες στόν πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου φαίνεται οτι βγαίνουν αληθινές! Φωτογραφία που αποδεικνύει την ύπαρξη Κροκόδειλου στον Ψαθόπυργο, δημοσίευσε στο διαδίκτυο λουόμενη απο τη Ροδινή!

Η λήψη μίας ξεχωριστής οικογενειακής φωτογραφίας στις διακοπές είναι τις περισσότερες φορές καλοδεχούμενη. Για την Κα Καραγιαννίδη, όμως, το στιγμιότυπο από το μπάνιο της στον Ψαθόπυργο, έκρυβε έναν επισκέπτη, την παρουσία του οποίου δεν είχε συνειδητοποιήσει καθώς απολάμβανε οικογενιακώς τη θάλασσα…
Η Κα Καραγιαννίδη, μητέρα δύο 12χρονων αγοριών, φωτογράφισε τα δίδυμα να παίζουν με το νερό στην πολυσύχναστη παραλία του Ψαθόπυργου. Όταν παρατήρησε τη φωτογραφία στο σπίτι της, συνειδητοποίησε ότι στο νερό διαγραφόταν η μορφή ενός μεγάλου ερπετού - ψαριού, πιθανότατα κροκόδειλου, λίγα μέτρα από τα παιδιά.
«Ήταν μεγάλο σοκ» παραδέχτηκε η ίδια σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας. Η Κα Καραγιαννίδη ανέβασε το στιγμιότυπο στο Facebook, προσελκύοντας χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία συμφωνούν ότι ο εισβολέας στην οικογενειακή της φωτογραφία είναι κροκόδειλος.
Η παρουσία κροκοδείλων δεν είναι συνηθισμένη στην περιοχή. Εντούτοις, κάποιοι άλλοι παρατηρητές σημειώνουν ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα χωρίς μία λεπτομερέστερη εικόνα. Το ερπετό - ψάρι, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα άκακο δελφίνι. «Πολλοί σέρφερ αλλά και λουόμενοι λένε ότι πρόκειται όντως για κροκόδειλο γιατί έχει κάνει επανειλημμένα την εμφανισή του αλλά δεν πρόλαβαν να τον φωτογραφίσουν. 18-24-skiathos-2014 Βέβαια, η Κα Καραγιαννίδη είπε στα παιδιά της ότι είναι δελφίνι, γιατί μένει κοντά στην παραλία του Ψαθόπυργου και συνηθίζει να πηγαίνει για μπάνιο σχεδόν σε καθημερινή βάση». Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχει το ''Patrinaki'' ο κροκόδειλος έχει εμφανιστεί και σε άλλες πολυσύχναστες παραλίες της Αχα'ι'ας όπως Ρίον,Αγ.Βασίλειο,Ροδινή,Καστελόκαμπο και Αραχωβίτικα. Συνήθως πλησιάζει τουρίστριες και παρέες νεαρών κοριτσιών.
Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με έναν επικίνδυνο  κροκόδειλο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: