Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΝΕΑ ΚΑΠΝΙΚΑ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ....ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ !!!

Νέα, φθηνότερα πακέτα που θα περιέχουν μόνο αποτσίγαρα λανσάρουν στην ελληνική αγορά γνωστές καπνοβιομηχανίες, μετά την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αύξηση της τιμής των τσιγάρων έως και 50 λεπτά.

Η κίνηση των εταιρειών έχει σαν στόχο να προσφέρει στον Έλληνα καπνιστή μία ποικιλία «φθηνών, ελαφρά μεταχειρισμένων τσιγάρων» που θα κοστίζουν αρκετά λιγότερο από τα συμβατικά.
«Τα νέα πακέτα θα περιέχουν μόνο της καλύτερες ποικιλίες από γόπες, οι οποίες θα συλλέγονται με προσοχή και μεράκι από τα καλύτερα παρτέρια, δημόσιες υπηρεσίες και νοσοκομεία της χώρας» μας είπε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ γνωστής εταιρείας τσιγάρων.Αποτέλεσμα εικόνας για πακετα με αποτσιγαρα
Τα «Apocigarettes» όπως θα ονομάζονται, απευθύνονται σε όλους τους καπνιστές, καθώς μέσα στο πακέτο θα υπάρχουν γόπες διαφόρων ειδών, ενώ θα είναι σημαντικά φθηνότερα από τα πακέτα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσουν και premium εκδόσεις των πακέτων με τις λεγόμενες «βασιλικές γόπες» που θα περιέχουν τουλάχιστον 10% καπνό.

Αποτέλεσμα εικόνας για πακετα με αποτσιγαρα


Σε αντίστοιχες κινήσεις προχωρούν και οι εταιρείες καπνού, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν πακέτα που θα περιλαμβάνουν έως και 50% περισσότερα κλαδάκια, σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. Όπως τονίζουν, ο νέος καπνός μπορεί να μην καπνίζεται τόσο εύκολα αλλά θα μπορεί να χρησιμεύει για προσάναμμα. Αποτέλεσμα εικόνας για πακετα με αποτσιγαρα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: