Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ....ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ DVD ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ !!!

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τρεις ημεδαποί που πουλούσαν το spot γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, χωρίς να έχουν αφαιρέσει το απαγορευμένο φινάλε, όπως επέβαλε το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας.

Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση αστραπή της υπηρεσίας «Δίωξης Πειρατείας και Ανισότητας των Φύλων» που ύστερα από καταγγελίες εντόπισε και εξάρθρωσε κύκλωμα που διακινούσε την διαφήμιση στην οποία η Αντζελα Δημητρίου προβαίνει σε σειρά ακατονόμαστων πράξεων.
Στο διαμέρισμα βρέθηκαν τρεις άντρες που αντέγραφαν σε DVD το γνωστό διαφημιστικό spot και στη συνέχεια το πωλούσαν παράνομα στα στέκια των «ψεύτικων σεξιστικών παραδείσων». Πελάτες τους κατά κανόνα, άνθρωποι που έχουν ανάγκη να γελάσουν ακούγοντας την Αντζελα να προτρέπει τον συμπρωταγωνιστή της να τσουγκρίσει ένα πασχαλινό αυγό «σαν αντ….ας»!
Μάλιστα στα εξώφυλλα των ταινιών, οι κατηγορούμενου διευκρίνιζαν ότι πρόκειται για τη «μη λογοκριμένη» έκδοση της διαφήμισης ενώ υπήρχε και περιορισμός ότι η πώληση επιτρέπεται σε όσους έχουν IQ «Ανω του 100».
Οι τρεις ημεδαποί που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διακίνηση και εμπορία παράνομου οπτικοακουστικού υλικού, παρότρυνση σε βιαιοπραγία και προώθηση του σεξισμού, έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν μεθαύριο.                    Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: