Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Ο JAN FABRE ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ....ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΠΟΤ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !!! [ video ]Κανείς δεν θα πίστευε ότι η διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την Αντζελα Δημητρίου ήταν έργο του Γιαν Φαμπρ, αν δεν το αποκάλυπτε η ίδια στο προφίλ της στο facebook δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία των δυο τους από τα γυρίσματα με το σχόλιο «εγώ δεν είμαι ξενομανής. Δουλεύω με διεθνείς καλλιτέχνες. Γειά σου ρε Φάβρ Λεπά – συνονόματε του Λευτέρη».
Οι υπεύθυνοι της εταιρίας παιχνιδιών, στράφηκαν στον Γιαν Φαμπρ και ζήτησαν να τους βοηθήσει με την ανατρεπτική του ματιά σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουν την προηγούμενη διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Στανίση που είχε γίνει viral πριν δύο χρόνια.Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΣΧΑ
Και ο Γιαν Φάμπρ τα κατάφερε! Εφτιαξε ένα τόσο ανατρεπτικό και βέβηλο video project τόσο διαφορετικό από το προηγούμενο ώστε έχει αρχίσει να του μοιάζει! Μάλιστα ήταν αυτός που σκέφτηκε την ατάκα «Χτύπα! Χτύπα σαν άντρας» που ολοκληρώνει το video.
Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του Γιαν Φαμπρ αλλάζει εντελώς τα δεδομένα των ελληνικών social media πού ήδη είχαν πάρει θέσεις μάχης χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα: Στο ένα στρατόπεδο αυτοί που υπερασπίζονται το video και στο άλλο αυτοί που το καταδικάζουν ως σεξιστικό και προσβλητικό για την αναστάσιμη κατάνυξη.
Τώρα όμως που έγινε γνωστό ότι ο Γιαν Φαμπρ «έχει βάλει το χεράκι του» τα στρατόπεδα των social media πρέπει να αναδιπλωθούν. Kαι να ξαναπάρουν τις θέσεις που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα όταν είχαν χωριστεί σε «Φαμπρικούς» και «Αντιφαμπρικούς».Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΣΧΑ
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαν Φαμπρ γύρισε και μια πιο τολμηρή εκδοχή όπου ο άντρας που εμφανίζεται στο τέλος είναι γυμνός, προκειμένου να ανοίξει την επόμενη ατομική του έκθεση στις Βρυξέλλες.
Οταν η Αντζελα συνάντησε τον Αλέξη                   JUMBO - ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζονται σε διαφήμιση.
 

Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: