Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΤΑ ''PANAMA PAPERS'' ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Λίγο μετά από τον ερχομό του Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία, μετά τις εκλογές του Ιουνίου το 2012, ο Σταύρος Παπασταύρου, δικηγόρος με πολύχρονη παρουσία στη Νέα Δημοκρατία, τοποθετήθηκε από τον νέο πρωθυπουργό ως αναπληρωτής επικεφαλής του προσωπικού για τις ευρωπαϊκές και διεθνείς υποθέσεις.
Ενώ η δουλειά του αρχικά φαινόταν ασαφής, ο Παπασταύρου κατέληξε να γίνει επικεφαλής διαπραγματευτής του Σαμαρά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Απ’ ό,τι φαίνεται, όταν ο Αντώνης Σαμαράς έλεγε από το βήμα της Βουλής πως «μακάρι να είχαμε 10 Παπασταύρου» θα το εννοούσε για τη «μεγαλοψυχία» του Παπασταύρου, ο οποίος τη μία κατηγορείται άδικα, αφού ισχυρίζεται πως είναι διαχειριστής καταθέσεων και όχι δικαιούχος, και την άλλη μπαίνει και βγαίνει σε ΔΣ offshore εταιριών χωρίς κανένα όφελος, αλλά για τη ψυχή της μάνας του.Αποτέλεσμα εικόνας για σαμαρας παπασταυρου Έτσι ο Σταύρος Παπασταύρου, ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, έσωσε την τιμή της Ελλάδας και δόξασε τα ελληνικά χρώματα, αφού είναι - για την ώρα - ο μόνος γνωστός Έλληνας που το όνομά του βρίσκεται στα ''Panama Papers''. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Έλληνες που είχαν πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είχε στα χέρια του τη λίστα Λαγκάρντ, στην οποία ήταν το όνομα του στενού συνεργάτη του, Σταύρου Παπασταύρου, αλλά οι Έλληνες απορούσαν γιατί δεν προχωρούσε η έρευνα με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ.Αποτέλεσμα εικόνας για σαμαρας παπασταυρου
Είναι συγκλονιστικό πως η Ελλάδα είχε χρεοκοπήσει και υποτίθεται πως η κυβέρνηση Σαμαρά αγωνιζόταν για να σώσει τη χώρα, με ανθρώπους σαν τον Παπασταύρου, ο οποίος είναι μπλεγμένος σε όλες τις υποθέσεις ξεπλύματος χρήματος.
Το ακόμα καλύτερο είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες στον Νίκο Χατζηνικολάου πως «ο Σταύρος Παπασταύρου βοήθησε τη χώρα».
Μόνο την βοήθησε; Την έσωσε. Ένας θεός ξέρει σε πόσο δύσκολη κατάσταση θα ήταν η Ελλάδα σήμερα, αν δεν ήταν ο Παπασταύρου.
Εντελώς συμπτωματικά, ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν συνέταιρος της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ο Μητσοτάκης λέει πως τότε ήταν χωρισμένος με την γυναίκα του. Αποτέλεσμα εικόνας για σαμαρας παπασταυρου
Δεν έχω καμία αμφιβολία πως οι Έλληνες θα κάνουν πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη της Siemens, για να πάει και ο Μητσοτάκης να κάνει μια δυναμική διαπραγμάτευση και να φέρει το επόμενο Μνημόνιο.
Θα χαρώ ιδιαιτέρως αν πάλι - όπως με τον Αντώνη Σαμαρά - επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Ελλάδας είναι ο Σταύρος Παπασταύρου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της Siemens δίπλα δίπλα με τον Σταύρο Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ και των Panama Papers, να αγωνίζονται για τους Έλληνες.
Μαλάκες Έλληνες. Καλά να πάθετε. Άι στο διάολο, ζώα! Που αισθάνεστε κι αδικημένοι! Αποτέλεσμα εικόνας για μαλακες ελληνες


Δεν υπάρχουν σχόλια: