Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Η RYANAIR ΖΗΤΑ ΝΑ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ !!!

Μετά την καμπάνια που έκανε στη Γαλλία προσφάτως κατά απεργών στα αεροδρόμια έπραξε το ίδιο και στην Ελλάδα. Με συνεχείς αναρτήσεις στο τουίτερ η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair επανέλαβε την ασυνήθιστη ενέργεια καταγγέλοντας την απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Σύμφωνα λοιπόν με τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία,  θα πρέπει να απαγορευθούν οι απεργίες στα αεροδρόμια για να μην "κλείνουν" οι ουρανοί της Ευρώπης.
Η ανάρτηση στο twitter στα ελληνικλά γράφει: «Λόγω απεργίας των ΕΕΚ ακυρώνονται οι πτήσεις μας προς/από/εντός Ελλάδος.
Υπογράψτε κατά των απεργιών» και παραπέμπει σε κείμενο, όπου εκφράζει τη λύπη της για την "εξαναγκαστική" ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων προς/από και εντός Ελλάδος, λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία. Ζητάει δε, από την ελληνική κυβέρνηση και την Κομισιόν να παρέμβουν κατασταλτικά, ώστε «να αποτρέψουν περαιτέρω αναταραχές».
Στην ανακοίνωση αναφέρει επίσης πως «είναι άδικο χιλιάδες Ευρωπαίοι επιβάτες να ακυρώνουν τα ταξίδια και τις διακοπές τους λόγω των απεργιών.
Παράλληλα παροτρύνουμε όλους τους επιβάτες να υπογράψουν υπέρ της εκστρατείας KeepEurope’sSkiesOpen η οποία θα παρουσιαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την λήψη των κατάλληλων μέτρων προς αποφυγή περαιτέρω αναταραχών».
Στο ψήφισμα που καλούνται να υπογράψουν οι επιβάτες οι απεργοί χαρακτηρίζονται «εκβιαστές» και εκφράζεται η απαίτηση προς την Κομισιόν να απαγορευτεί το δικαίωμα στην απεργία για τους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας «κατά τον ίδιον τρόπο που δεν επιτρέπεται η απεργία στον στρατό και την αστυνομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: