Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ : Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ....ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ !!! [ video ]

«Με μια κρητική έκφραση ο κ. Πολάκης απεκατέστησε την αξιοπρέπεια του» δήλωσε η Θεανώ Φωτίου που έχει γίνει η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σχετικά με τις αντιδράσεις που δέχτηκε ο κ.Πολάκης όταν επιτέθηκε σε δημοσιογράφο λέγοντας ότι θα έπρεπε να τον θάψει 3 μέτρα κάτω από το χώμα.
Σε νέες της δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας εξέφρασε για άλλη μια φορά τη στήριξή της στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, εξηγώντας παράλληλα ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «είναι κανονικοί άνθρωποι» και έχουν δώσει άλλον αέρα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να ξέρω πραγματικά την ψυχολογική κατάσταση ενός υπουργού που ακούει να του λέει ένας δημοσιογράφος μάζεψε τον σκύλο σου! Την φράση αυτή δεν θα τολμούσε να την πει δημοσιογράφος σε υπουργό της Δεξιάς. Το δικό μας ύφος και ήθος είναι ότι είμαστε κανονικοί άνθρωποι. Δεν μου αρέσουν οι ακραίες εκφράσεις. Προσπαθώ να τις αποφεύγω, αλλά ξέρετε ότι εμείς έχουμε δώσει έναν άλλο αέρα. Ξέρετε ότι ό,τι ώρα θέλουν οι δημοσιογράφοι μπορούν να μας προσβάλλουν και δεν σηκωνόμαστε να φύγουμε. Δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνουν οι κρητικές εκφράσεις. Αποκατέστησε την αξιοπρέπειά του ο Πολάκης με μια κρητική έκφραση. Είμαστε σοβαροί; Εσείς τι νομίζετε ότι εννοούσε; Ότι θα τον σκότωνε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: