Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ'ΛΕΓΕΣ....ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ Νο1 !!! [ video ]

Ή ο υπουργός είναι ψεύτης ή η βουλευτής.
Και επειδή η βουλευτής έχει πληροφορηθεί όσα λέει από τον υπουργό, γιατί δεν έχει ιδία γνώση για όσα λέει, εκείνος απλώς είναι τριπλά ψεύτης. Μιλάω για την κατάργηση του ΕΚΑΣ και την υποχρέωση να επιστρέψουν στο δημόσιο ταμείο όσα εισέπραξαν από τον Ιανουάριο περίπου 80.000 χαμηλοσυνταξιούχοι από τους 350.000 που το στερούνται πλέον οριστικά.
Και λέω ότι ο αρμόδιος υπουργός είναι τριπλά ψεύτης:
-Μία γιατί ως αντιπολίτευση ορκιζόταν στο ΕΚΑΣ των φτωχών και το κόβει.
-Μία γιατί ζητάει πίσω τα λεφτά με το επίσημο επιχείρημα, ότι με τις νέες ρυθμίσεις πολλοί έπαψαν αναδρομικά να είναι φτωχοί, άρα πρέπει να επιστρέψουν τον αναδρομικό πλούτο τους! Και
-Μία γιατί ταυτόχρονα πληροφορεί τη βουλευτή, ότι οι 80.000 φτωχοί έχουν δηλώσει λιγότερα έσοδα απ’ αυτά που πραγματικά έχουν, γι αυτό τους ζητάει πίσω τα λεφτά! 
Συνεπής με την αριστερή της ιδεολογία και τις διακηρύξεις για ξεσκέπασμα και χτύπημα του μεγάλου πλούτου, αυτή ήταν μια τεράστια επιτυχία.

Και μάλιστα μοναδική, σύμφωνα με τον ταξικό αποστάτη κ. Κατρούγκαλο, που δήλωσε χτες ότι καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ετούτη. Πραγματικά. Πρέπει, όμως να γίνεις πρώτα αποστάτης για να τα κάνεις αυτά. Τσίπας και μυαλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: