Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ''ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΝΑΙ'' & ''ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ'' ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/6 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

Κάλεσμα για τις 15 Ιουνίου με την ονομασία ''ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ'', ένα μνημονιακό κάλεσμα με σκοπό απλά να αναβιώσουν τα πολιτικά πτώματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, Ε.ΚΕΝΤΡΩΩΝ που βρήκαν ευκαιρία με την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ να πουλήσουν και αυτοί με την σειρά τους καλύτερη "μνημονιακή" διαχείριση....
Οι παλαιοί "Μένουμε Ευρώπη" επανέρχονται και καλούν στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα με σύνθημα τον Τσίπρα να παραιτηθεί.......
Το κάλεσμα είναι κατευθυνόμενο από την Νέα Δημοκρατία και κύκλους του Ποταμιού, και όπως θα δείτε πέφτει χρήμα στην διαφήμιση για την δουν ακόμα περισσότεροι, ενώ ακόμα περισσότερο χρήμα πέφτει στο twitter με αποτέλεσμα το αντίστοιχο trend να είναι από τα κορυφαία...
Από περιέργεια μπήκαμε στα προφίλ των διοργανωτών της εκδήλωσης, και βρήκαμε καλούδια στο τι δημοσίευαν τόσο καιρό, που αποκαλύπτει την πολιτική τους ταυτότητα!                 
Άλλωστε και το κάλεσμα των νεοφιλελέ τα λέει όλα:

Όλοι οι πολίτες οι οποίοι ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ μόρφωμα της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μια Συγκυβέρνηση η οποία προεκλογικά αντί για ΤΑΝΚΣ χρησιμοποίησε αναρίθμητα ΨΕΜΜΑΤΑ για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων
(δεν γουστάρουν οι διοργανωτές σκήσιμο μνημονίων) και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό ώστε να αποκτήσει την Εξουσία.

Ζητάμε ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής ΤΩΡΑ (Με τον Κούλη).

Ζητάμε επιτέλους ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ χωρίς ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ. (Να ξεβρακωθούμε ακόμα περισσότερο στους δανειστές)

Ζητάμε την γρήγορη ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας από τα Μνημόνια στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (με τα Μνημόνια στην Κύπρο να εφαρμόζονται κανονικά).

● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ και των νέων ΕΜΜΕΣΩΝ και ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ τους οποίους επιβαρυνόμαστε για τις… ‘Αυταπάτες’ κάποιων ανεύθυνων πολιτικών. ( Εδώ γελάνε )

● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος (Εδώ ζητάνε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μειώσεις μισθών και συντάξεων).

Ζητάμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ‘βόλεμα’ του Κομματικού Στρατού της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης. ( Αλλά της Δεξιο - Δεξιάς Συγκυβέρνησης )

● Ζητάμε άμεσα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής ζωής μας.
(Μεταρρυθμίσεις τα λένε και οι δανειστές)

Λέμε ΌΧΙ στην δημιουργία ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ στο Εξωτερικό και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας. ( Αρκεί οι εχθροί να μην είμαστε εμείς )

Λέμε ΌΧΙ στον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την χειραγώγηση των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και τον ΤΑΞΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ συμπολιτών μας από την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση. ( Αρκεί να προέρχεται από τα δικά μας παιδιά )

Η ακριβής θέση της χώρας μας στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ μπορεί να συζητηθεί ΜΟΝΟ όταν μπορέσει η Οικονομία μας να βρεθεί επιτέλους σε συνθήκες ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
( Πάση θυσία ευρώ...)

Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ οι Έλληνες να ενωθούμε κατά του ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ο οποίος μας έφερε σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση και όμως, με την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζει και βασιλεύει ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ( Μόνο εμείς είμαστε το....καινούριο )

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ότι θα μας ακούσουν και θα αφήσουν έτσι εύκολα τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ τις οποίες άλλωστε τόσο πολύ αγαπούν, αλλά ας μάθουν επιτέλους ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ( Θα κάνουμε ότι περνάει άπ'το χέρι μας γι' αυτές τις καρέκλες που τόσα χρόνια εμείς είχαμε )

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 20:00 μ.μ. πάμε ΟΛΟΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για να βροντοφωνάξουμε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.
                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια: