Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!

«Θέλουμε πραγματικές λύσεις και όχι προσωρινές για το χρέος» τονίζει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη του στη Wall Street Journal. Προσθέτει ότι χωρίς συγκεκριμένη λύση για το ελληνικό χρέος, η Ελλάδα δεν θα υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές. Ο υπουργός Επικρατείας δηλώνει στην αμερικάνικη εφημερίδα αισιόδοξος για την επίτευξη μιας τελικής συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των Ευρωπαίων εταίρων για την ελάφρυνση του χρέους ως τις 24 Μαΐου.

«Υπάρχουν κάποιες διαφωνίες μεταξύ του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων εταίρων μας», προσθέτει. "Ωστόσο, έχουμε καταστήσει σαφή τη θέση μας ότι χρειαζόμαστε μια μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους... Δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία καθυστέρηση".

Ο υπουργός Επικρατείας επισημαίνει επίσης στη συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα ότι έλαβε υποστήριξη από τις ΗΠΑ, τον μεγαλύτερο μέτοχο του ΔΝΤ, για μια άμεση συμφωνία ελάφρυνσης του χρέους.

«Θέλουν μια λύση τώρα, όχι μόνον μια ημερομηνία για τη λύση», σημειώνει. «Η συζήτηση αυτή για τις προϋποθέσεις, ή να δοθεί το έναυσμα, για αναδιάρθρωση του χρέους δεν θα είναι πλέον αόριστη. Θα είναι καθορισμένη», υπογραμμίζει ο υπουργός Επικρατείας.                                                                       

ThePressProject

Δεν υπάρχουν σχόλια: