Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

ΨΑΧΝΟΥΝ....''ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ'' ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ !!!

Να καταθέσουν έως αύριο προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, αντί του «παγώματος» των ωριμάνσεων στα ειδικά μισθολόγια, ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τους υπουργούς, σε σύσκεψη που συγκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου.
Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός κλήθηκαν οι υπουργοί Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Εμπορικής Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, καθώς επίσης και οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή η κυβέρνηση κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο τροπολογία για την αναστολή της μισθολογικής ωρίμανσης και προαγωγής των λειτουργών και υπαλλήλων τη διετία 2017 - 2018 (στρατιωτικούς, αστυνομικούς και μέλη των σωμάτων ασφαλείας, δικαστικούς, πανεπιστημιακούς και άλλους δημοσίους υπαλλήλους) που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια.Υπενθυμίζεται ότι ο Δ.Καμμένος είχε δηλώσει για το θέμα «Την ώρα που το μάθατε τι κάνατε ως κόμμα;» ρωτήθηκε συγκεκριμένα και απάντησε χαρακτηριστικά: «Βέτο. Είπαμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα». «Οι εντολές ήταν ότι αν δεν αλλάξει δεν ψηφίζουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: