Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ο....''ΘΡΗΝΟΣ'' ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑίου !!!

Θρηνεί και ψηφίζει, θρηνεί για την άνεργη νεολαία, θρηνεί για την παράδοση αεροδρομίων, λιμανιών, υποδομών στους ξένους, για τη μερική υποδούλωση της πατρίδας. Θρηνεί και ψηφίζει. 
Ο δε Γιώργος Δημαράς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έγινε γνωστός για το «θρήνο» του κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας των προηγούμενων ημερών, δεν είναι μια προκλητική ή γραφική περίπτωση. Είναι μια κλασική περίπτωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυβέρνηση έχει στηρίξει πλέον όλες τις ελπίδες της στις διεθνείς διεργασίες για μία συμφωνία επί του χρέους, την οποία θα εμφανίσει ως «αντίβαρο» στον ορυμαγδό των μέτρων και τις επαχθείς ρυθμίσεις που φέρνει το πολυνομοσχέδιο: τους έμμεσους φόρους του 1,8 δις ευρώ, την σαρωτική ιδιοτικοποίηση σχεδόν των πάντων, με το υπέρ - ταμείο για τα επόμενα 99 χρόνια, την πώληση μεγάλου μέρους κόκκινων και πράσινων δανείων από τώρα και των πάντων από το 2018, καθώς τον περιβόητο αυτόματο δημοσιονομικό «κόφτη».
Η «θλίψη ΣΥΡΙΖαίου» έγινε, πια, «θρήνος ΣΥΡΙΖΑίου». Καμία ουσιαστική αλλαγή. Απλά μια μικρή αναβάθμιση στην κλίμακα πολιτικής αγυρτείας, δηλαδή στην κλίμακα ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: