Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ : ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.....ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ - ΠΙΣΤΟΛΑΚΙΑ - ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΕΣ - ΡΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ !!!

Μία φήμη κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, η οποία εάν αληθεύει, πρόκειται να επηρεάσει την καθημερινότητα των Ευρωπαίων πολιτών κατά πολύ. Η ΕΕ φέρεται πως είναι έτοιμη να απαγορεύσει μια σειρά συσκευών υψηλής ισχύος όπως οι βραστήρες νερού, μερικές μηχανές πλυσίματος και τα πιστολάκια για τα μαλλιά!
Οι φήμες οργιάζουν: Θα απαγορεύσει η ΕΕ πιστολάκια, βραστήρες, φρυγανιέρες;
Αν και πολλοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν το σχέδιο "γελοίο»" η Κομισιόν ετοιμάζεται να το παρουσιάσει στο πλαίσιο των μέτρων που θα λάβει η Ενωση για τον περιορισμό των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μάλιστα, έδωσε εντολή να προχωρήσει το σχέδιο αμέσως μετά το δημοψήφισμα για το Brexit στις 20 Απριλίου μετά από συνάντηση του Κολεγίου των Επιτρόπων.Αποτέλεσμα εικόνας για ρουτερ υπολογιστη
Το σχέδιο είναι έτοιμο εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο μπήκε στο αρχείο λόγω του βρετανικού δημοψηφίσματος. Και αυτό γιατί πολλοί βραστήρες και φρυγανιέρες κατασκευάζονται τη Βρετανία και μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να επηρεάσει ακόμη και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Aνάμεσα στις συσκευές που εξετάζονται να απαγορευθούν είναι τα εξής:
•Ρούτερς ιντερνετ
•Πιστολάκια για τα μαλλιά
•Ανεμιστήρες
•Ορισμένα κινητά
•Φρυγανιέρες
•Βραστήρες

Αποτέλεσμα εικόνας για φρυγανιεραΩστόσο, είναι σίγουρο ότι όταν η ΕΕ αρχίσει να επεξεργάζεται το σχέδιο πολλά προϊόντα θα εξαιρεθούν, αφού πολλοί αξιωματούχοι της Ενωσης παραδέχονται ότι η συμπερίληψη στη λίστα κάποιων εξ αυτών θα εκληφθεί από πολλούς ως παρέμβαση από τις Βρυξέλλες και θα προκαλέσει κύματα οργής.
Κάποιοι από τους επιτρόπους μάλιστα παραδέχονται ότι θα πρέπει να γίνει μια διπλωματική προσέγγιση κατά την επιλογή των συσκευών που θα απαγορευτούν. 
Αποτέλεσμα εικόνας για παλια κινητα τηλεφωνα
via

Δεν υπάρχουν σχόλια: