Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αναφορικά με τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, και σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «επιβάλλει πολύ χειρότερα από αυτά που κατήγγελλε».
«Η κυβέρνηση Τσίπρα υπογράφει όλα όσα κατήγγελλε μέχρι χθες… Γιατί την ακρίβεια, υπογράφει και επιβάλλει πολύ χειρότερα από αυτά που κατήγγελλε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Σαμαράς.
Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι η κυβέρνηση «αυξάνει τον ΕΝΦΙΑ που θα «καταργούσε»…, αυξάνει τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης που εμείς μειώσαμε, επαναφέρει τον φόρο στο πετρέλαιο κίνησης ξανά στα επίπεδα του 2011, πριν δηλαδή τη μείωση 20% που εμείς κάναμε, καταργεί την έκπτωση 30% του ΦΠΑ στα νησιά, που εμείς διατηρήσαμε, αυξάνει ξανά τον ΦΠΑ σε μεγάλη κατηγορία αγαθών στο 24% - δεύτερη αύξηση σε λίγους μήνες -, θεσπίζει «τέλη» παντού, από το internet και την τηλεόραση μέχρι τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξεπουλάει τα «κόκκινα» δάνεια, εκχωρεί για 99 χρόνια τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας σε μια Εταιρεία που ελέγχεται από τους δανειστές».

«Και το χειρότερο», καταλήγει ο Α. Σαμαράς, «εμείς φέρναμε αποτελέσματα. Τώρα δεν την εμπιστεύονται ότι θα φέρει αποτελέσματα. Γι′ αυτό και της επιβάλλουν τον «κόφτη»! Οι «Αυταπάτες» (του ΣΥΡΙΖΑ) τελείωσαν. Η εξαπάτηση (του λαού) αποκαλύφθηκε. Η Νέμεσις δεν θα αργήσει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: