Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ....ΑΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ !!!

Οι συνήθεις εισαγωγές ασθενών με τα συνήθη στομαχικά προβλήματα εξαιτίας της υπερκατανάλωσης αρνιού την ημέρα του Πάσχα είναι ο απολογισμός των περιστατικών στα Νοσοκομεία της χώρας. Ούτε κρέας που μεταμορφώθηκε σε πέτρα στο στομάχι, ούτε σαπισμένα χέρια του Νίκου Φίλη. Μάλιστα οι ασθενείς είναι ως επί τω πλείστον πιστοί  που νήστευαν τις τελευταίες μέρες πριν την Ανάσταση και γι’ αυτό το αρνί τους έπεσε βαρύ.
Ιδιαίτερα θορυβημένος για τη εξέλιξη αυτή ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος που εξαπέλυσε από αμβωνος, παραμονές του Πάσχα την κατάρα να τρυπήσουν τα στομάχια των άπιστων και το κρέας που τρώνε να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν ποτέ, ψάχνει να βρει τι πήγε στραβά και η κατάρα του δεν έπιασε.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες έστειλε τα άμφια που φορούσε την ημέρα που έριξε την κατάρα για service στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο, ενώ ξεκίνησε εντατική προπόνηση με την Ποιμαντορική Ράβδο για να ξαναβρεί τη φόρμα του. Επίσης αφόρισε την πιστή που διαμαρτυρήθηκε την ώρα του κηρύγματος μίσους, θεωρώντας ότι τον «γκαντέμιασε» και του κατέστρεψε τη στιγμή.
Μήνυμα συμπαράστασης στον Αμβρόσιο Καλαβρύτων, έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, συστήνοντας του επιμονή και πίστη. «Είναι πολλά τα μέλη του Εκκλησιάσματος που επιθυμούν οι κατάρες σας να γίνουν πραγματικότητα» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος και καταλήγει: «Δεν είναι δυνατόν όλους αυτούς να τους χάσουμε από πιστούς επειδή υπηρετούμε την Αγάπη». 
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: