Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ !!!

Κατά του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της Εθνικής Κυριαρχίας που ψήφισε στη Βουλή, ετοιμάζεται να στραφεί ο Πρωθυπουργός, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην κοινή γνώμη.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι περαστικοί από την οδό Ηρώδου Αττικού σήμερα το πρωί, όταν είδαν τον Αλέξη Τσίπρα να εποπτεύει ομάδα μετακλητών υπαλλήλων του στρατηγικού σχεδιασμού οι οποίοι ετοίμαζαν στον κήπο ένα πανό με σύνθημα «Οχι στο Υπερταμείο – Οχι στο ξεπούλημα»!
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση για «αναπροσαρμογή της στρατηγικής» ως προς το θέμα του «Υπερταμείου» ελήφθη από τον λεγόμενο «στενό κύκλο» του Μαξίμου ώστε να ξαναβρεί η κυβέρνηση το αντιπολιτευτικό της σφρίγος που τόσο πολύ την ωφέλησε και να μην παραχωρήσει το πλεονέκτημα της καταγγελίας στους αντιπάλους της.

Μόνο που τώρα ελλείψει άλλου πρόχειρου να αντιπολιτευθεί (αφού κυβέρνηση είναι η ίδια) θα αντιπολιτεύεται το ίδιο το «Υπερταμείο» ώστε να δώσει στους ψηφοφόρους της την εντύπωση πως αγωνίζεται κατά της πραγματικής κυβέρνησης – δηλαδή των «δανειστών».
Μάλιστα σε πρώτη φάση το πανό θα αναρτηθεί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να το βλέπουν οι ψηφοφόροι και να πιστέψουν ότι βρίσκονται στην πλεονεκτική θέση της αντιπολίτευσης – άρα ότι η Ελπίδα ξανάρθε! Κάτι που έχουν πολλή ανάγκη. Διαφορετικά θα πρέπει να υποκύψουν στον ρεαλισμό πράγμα που δεν είναι σίγουρο ότι θα αντέξει ο εύθραυστος ψυχισμός τους.                                                               Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: