Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΑΠΕΡΓΙΑ. Ή ΤΩΡΑ.....Ή ΠΟΤΕ !!!

Κορυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις κατά του ασφαλιστικού – φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή, με τις συγκεντρώσεις και πορείες που έχουν προγραμματίσει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, οι επιστημονικοί φορείς, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και το ΠΑΜΕ από το πρωί μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή.
Στις 10 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ, στο οποίο καλούν επίσης η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Στη Θεσσαλονίκη, η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.
Μετά το χθεσινό μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 10 σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, στο άγαλμα Βενιζέλου.
Σε νέα κινητοποίηση την Κυριακή 8 Μάη το απόγευμα καλεί το ΠΑΜΕ.
Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:
Δίνουμε τη μάχη με νέα κινητοποίηση και το απόγευμα της Κυριακής 8 Μάη με προσυγκεντρώσεις στους παρακάτω χώρους στις 7 μ.μ.
Στην Ομόνοια: Οι λαϊκές επιτροπές Α' Αθήνας, Δυτικού και Βόρειου τομέα.
Στην Παλιά Βουλή: Τα συνδικάτα ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, σύλλογοι των αυτοαπασχολούμενων.
Στύλους Ολυμπίου Διός: Οι Λαϊκές επιτροπές Ανατολικού και Νότιου τομέα και Πειραιά.
Είναι ώρα αγώνα! Όλοι στους δρόμους!»
Η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί σήμερα Κυριακή 8 Μάη καλεί στην Ομόνοια στις 10.30 πμ για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς
Στις 12 το μεσημέρι η ΠΟΕΣΥ καλεί τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης να πάρουν μέρος μαζικά σε διαδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία θα ξεκινήσει με συγκέντρωση μπροστά στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η ΑΔΕΔΥ, η οποία διοργανώνει συλλαλητήριο-συναυλία στην πλατεία Συντάγματος στις 6 το απόγευμα, «ημέρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και που οι εργαζόμενοι της χώρας μας γιορτάζουν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά».
Στις 6 το απόγευμα καλεί και η Λαϊκή Ενότητα στο Σύνταγμα, λίγο πριν από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: