Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ open και με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Σοφία Σακοράφα και τον ΣΥΡΙΖΑ η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, ξιφούλκησε για μια ακόμη φορά εναντίον των άλλοτε συντρόφων της.
Απαντώντας σε ερώτηση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία η Σ.Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα της και δεν έχει πληρώσει ποτέ συνδρομή, η Ζ.Κωνσταντοπούλου τάχθηκε στο πλευρό της Σ.Σακοράφα και τόνισε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι θα έπρεπε να κρύβονται εκείνοι που εξέδωσαν αυτήν την κατάπτυστη ανακοίνωση κατά της Σοφίας Σακοράφα επιχειρώντας να ακυρώσουν έναν άνθρωπο που έχει δώσει αγώνες που αυτοί δεν έδωσαν, που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται με το σπαθί της και με την ψήφο των συμπολιτών της και που ήταν παρούσα εκεί που άλλοι ήταν εκκωφαντικά απόντες.
Οι κομμένες κεφαλές, ξέρετε, έχουν πολύ συγκεκριμένο στίγμα στην ιστορία και τη συνείδηση της Αριστεράς. Εγώ λυπάμαι που πια παρατηρώ ένα σύστημα κομμένων κεφαλών που λειτουργούν ως ανθρωπάκια θέλοντας τελικά να συντηρήσουν τους εαυτούς τους στην εξουσία και προσπαθώντας να ακυρώσουν ανθρώπους αδιαμφισβήτητης και ανεπίληπτης διαδρομής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: