Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ....ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ !!!

Με κεντρικό τίτλο «Ο ρόλος Κουτζαμάνη στην υπόθεση Βγενόπουλου» κυκλοφορεί σήμερα το περιοδικό «Επίκαιρα» συνδέοντας ανοικτά την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μα τον επικεφαλής του ομίλου MIG.

Το περιοδικό αναδεικνύει την αναφορά του εισαγγελέα Εφετών Γιάννη Αγγελή ο οποίος καταγγέλλει παρεμβάσεις από την Κουτζαμάνη (φωτό) και ακόμη πέντε δικαστικούς υπέρ του Βγενόπουλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιάννης Αγγελής διαπίστωσε από νωρίς τις προσπάθειες της παρέμβασης από την πλευρά της Ευτέρπης Κουτζαμάνη η οποία μάλιστα έφτασε στο σημείο του πει ότι στηρίζει «τους κύπριους χωροφύλακες και όχι εμάς τους Έλληνες», και να το «αποπέμψει σκαιώς» όπως καταγγέλλει από το γραφείο της.
Παράλληλα στην αναφορά του απαριθμεί τις περιπτώσεις στις οποίες δεν εφαρμόστηκαν ο νόμος, η υπηρεσιακή οδός, οι αρχές της δικαστικής συνδρομής, σημειώνει ότι μεθοδεύτηκε και μεθοδεύεται η απομάκρυνση του από την υπόθεση ενώ δεν διστάζει να αναφέρει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης πλείστες φορές οι συγκεκριμένοι δικαστικοί λειτουργοί αντιμετώπισαν ευνοϊκά την υπερασπιστική γραμμή του Ανδρέα Βγενόπουλου.Αποτέλεσμα εικόνας για κουτζαμανη βγενοπουλοσ
Όπως αναφέρουν τα «Επίκαιρα», στα… ωραία δείχνουν ποια είναι η κατάσταση στο χώρο της Δικαιοσύνης σήμερα και πως λειτουργούν κάποιοι στους κόλπους της είναι αυτά που αναφέρει στη συνέχεια ο κ. Αγγελής αναφορικά με τη συμπεριφορά του προϊσταμένου σήμερα και τότε υποψηφίου επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος, όταν ενημερώθηκε για τη συμπεριφορά της Κουτζαμάνη, φέρεται να είπε στον Αγγελή «ψήφισε εμένα και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, δεν πρόκειται να σε κουνήσει κανένας από τη θέση σου».
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού υπάρχει πολύς δρόμος στην υπόθεση, καθώς ο κλοιός γύρω από τον Ανδρέα Βγενόπουλο και το περιβάλλον του σφίγγει ενώ οι κυπριακές Αρχές είναι αποφασισμένες να φτάσουν την υπόθεση μέχρι το τέλος. Στο ίδιο πνεύμα και στην Ελλάδα, όπου εγείρονται ερωτήματα και για το αν πρέπει να γίνουν φορολογικοί έλεγχοι στον επιχειρηματία, ιδίως, όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι, από τη στιγμή που δυο στενοί συνεργάτες του με θέσεις στα διοικητικά συμβούλια εταιριών του εμφανίζονται και στα Panama Papers.

Δεν υπάρχουν σχόλια: